Sinäkin voit vaikuttaa

Yhteisiin asioihin vaikuttaminen ei ole rakettitiedettä. Emme ota vakaviakaan asioita ryppyotsaisesti, vaan meille on tärkeää politiikan lisäksi yhdessäolo, hauskanpito ja hyvä meininki. Rohkeat ihmiset pystyvät muuttamaan maailmaa. Jos olet 15-32-vuotias, tule mukaan porukkaamme ja liity jäseneksi – nyt!

Miksi liittyä Demarinuoriin?

Maailmaa on helpompi muuttaa yhdessä

Meidän tavoitteenamme on ihmisten yhtäläinen vapaus ja tasa-arvo taloudellisista tai sosiaalisista lähtökohdista riippumatta. Me uskomme, että meillä kaikilla on oikeus koulutukseen, työhön, hyvinvointiin ja onnelliseen elämään, mutta ei muiden ihmisten tai ympäristön kustannuksella.

Tutustu poliittiseen ohjelmaamme ›

Voit tutustua samanhenkisiin ihmisiin

Meidän kanssamme on lupa puhua politiikkaa! Demarinuorista löydät samanhenkistä seuraa, uusia kavereita ja elinikäisiä ystäviä. Meidän porukassamme moniäänisyys on rikkautta ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Tule mukaan aktiiviseen punavihreään nuorisoliikkeeseen ja toimi vastavoimana konservatiiviselle oikeistopolitiikalle!

Voit osallistua tapahtumiimme

Demarinuoret järjestää tapahtumia sekä valtakunnallisesti että paikallisesti eri puolilla Suomea. Kiinnostaisiko sinua osallistua kesäleirillemme, vaaliristeilyllemme tai Demarinuorten maailmanlaajuisen kattojärjestön järjestämille festareille Maltalle? Erilaista toimintaa, koulutuksia ja tapahtumia on runsaasti, joten valitse oma suosikkisi ja tule mukaan!

Katso tapahtumat ›

Paikallista, kansallista ja kansainvälistä toimintaa

Valtakunnallisen toimintamme lisäksi Demarinuorten aluejärjestöjä löytyy ympäri Suomen. Liittymällä Demarinuoriin voit lähteä mukaan myös niiden toimintaan, sillä liitämme sinut automaattisesti myös oman alueesi aluejärjestön ja mahdollisen paikallisjärjestön jäseneksi. Lisäksi meiltä löytyy runsaasti mahdollisuuksia osallistua kansainvälisiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä

Tai täytä liittymislomake täällä.