Sinäkin voit vaikuttaa

Yhteisiin asioihin vaikuttaminen ei ole rakettitiedettä. Emme ota vakaviakaan asioita ryppyotsaisesti, vaan meille on tärkeää politiikan lisäksi yhdessäolo, hauskanpito ja hyvä meininki. Rohkeat ihmiset pystyvät muuttamaan maailmaa. Jos olet 15-32-vuotias, tule mukaan porukkaamme ja liity jäseneksi – nyt!

sormet

Miksi liittyä Demarinuoriin?

Maailmaa on helpompi muuttaa yhdessä

Meidän tavoitteenamme on ihmisten yhtäläinen vapaus ja tasa-arvo taloudellisista tai sosiaalisista lähtökohdista riippumatta. Me uskomme, että meillä kaikilla on oikeus koulutukseen, työhön, hyvinvointiin ja onnelliseen elämään, mutta ei muiden ihmisten tai ympäristön kustannuksella.

Tutustu poliittiseen ohjelmaamme ›

Voit tutustua samanhenkisiin ihmisiin

Meidän kanssamme on lupa puhua politiikkaa! Demarinuorista löydät samanhenkistä seuraa, uusia kavereita ja elinikäisiä ystäviä. Meidän porukassamme moniäänisyys on rikkautta ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Tule mukaan aktiiviseen punavihreään nuorisoliikkeeseen ja toimi vastavoimana konservatiiviselle oikeistopolitiikalle!

Voit osallistua tapahtumiimme

Demarinuoret järjestää tapahtumia sekä valtakunnallisesti että paikallisesti eri puolilla Suomea. Kiinnostaisiko sinua osallistua kesäleirillemme, vaaliristeilyllemme tai Demarinuorten maailmanlaajuisen kattojärjestön järjestämille festareille Maltalle? Erilaista toimintaa ja tapahtumaa on runsaasti, joten valitse oma suosikkisi ja tule mukaan!

Katso tapahtumat ›

Voit kouluttautua

Opi miten suomalainen yhteiskunta toimii ja miten voit parhaiten vaikuttaa päätöksentekoprosessiin. Meidän koulutuksemme ovat monipuolisia ja niissä käsitellään niin poliittisia kuin järjestöllisiä aiheita laidasta laitaan. Myös kansainvälinen koulutustarjontamme on erittäin laajaa.


Jäsentarinat

  • AnniHasunen_uusi

    Anni Hasunen

    Arvomaailmani on aina suuntautunut vasemmalle. Lähipiirissäni ei ole erityisemmin puhuttu politiikkaa, mutta oma perhetaustani vaikutti ajatusmaailmaani. Aktivoiduttuani ammattiyhdistysliikkeessä liityin myös Demarinuoriin. Koin, että Demarinuorissa pystyn vaikuttamaan työelämäasioihin ja saan lisää tietoa yhteiskunnallisista asioista. Lounais-Suomen Demarinuorten porukkaan oli myös helppo mennä mukaan.
  • jasentarina_ermin_pieni

    Ermin Zec

    Liityin Demarinuoriin, sillä solidaarisuus, oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo ovat minulle tärkeitä arvoja. Demarinuorissa tutustuu hienoihin ihmisiin, joiden kanssa toimiminen on innostavaa ja samalla myös hauskaa. Olen täysin varma siitä, että sosialidemokratiassa on avain oikeudenmukaiseen yhteiskuntaan, jonka rakentamisessa haluan olla mukana.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä

Tai täytä liittymislomake täällä.