IUSY World Festival 2017

IUSY World Festival 2017 järjestetään Albanian Jalëssa 14.7.-21.7. 2017. Ilmoittautuminen kesäleirille aukeaa keskiviikkona 10.5. kello 17.00 Demarinuorten Facebookissa ja nettisivuilla. Demarinuorten delegaatiossa on yhteensä 15 paikkaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ikäraja leirille on 18 vuotta.

Leirin osallistumismaksu on yhteensä 300 euroa. Hinta pitää sisällään matkat kotimaassa ja ulkomailla sekä leirin osalistumismaksun, majoituksen ja ruuat. Osallistumismaksu peritään kahdessa osassa (keväällä 100e ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä ja loput 200e leirin jälkeen).

Jos et saavu delegaation yhteislennoilla Helsingistä, voit saapua leirille myös omilla matkayhteyksilläsi. Tällöin matkoista korvataan enintään delegaation lentoja vastaava summa. Muista merkitä ilmoittautumislomakkeeseen, mikäli saavut omilla yhteyksillä! Poikkeusjärjestelyistä voit sopia erikseen delegaation johtajan kanssa, jani kykkänen@demarinuoret.fi. Huomioithan, että Albaniaan saapumista varten passissasi on oltava vähintään 6 kk voimassaoloaikaa jäljellä.

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi, perimme sinulta koko osallistumismaksun 300 euroa. Sairaustapauksissa matkan voi peruuttaa, mikäli lääkäri kieltää matkustamasta (vaadimme lääkärintodistuksen).

Ilmoittaudu täällä. Ole nopea, sillä paikat täytetään nopeasti!

Lisätietoja: 
Jani Kykkänen
Delegaation johtaja
jani.kykkanen@demarinuoret.fi
+358 40 827 9779