Tulevaisuuden Tekijät -koulutussarjan kolmas ja viimeinen osio järjestetään 29.09.-01.10.2017 Tampereella. Koulutus järjestetään yhteistyössä Voionmaan opiston kanssa Tampereen yliopistolla.

Viikonlopun teemana on mediakoulutus. Kokeneet ja ammattitaitoiset opettajat kouluttavat osallistujat niin yleisön edessä puhumiseen, haastattelujen antamiseen kuin esiintymisjännitykseen voittamiseen.

Mediakoulutus sopii niin konkareille kuin aloittelijoillekin, ja se on joka vuosi koettu koulutussarjan parhaimmaksi osioksi, joten tätä ei kannata jättää väliin!

Tapahtuman hinta on 40 €, sisältäen majoituksen, ruokailut, koulutuksen ja matkakulut julkisilla kulkuneuvoilla.

Voit osallistua koulutukseen, vaikka tämä olisi sinulle ensimmäinen Tulevaisuuden Tekijät -koulutussarjan koulutus. Mikäli on osallistunut vuoden kahteen ensimmäiseen Tulevaisuuden Tekijät -koulutukseen, tapahtuman hinta on 25 €.

Tapahtuma alkaa perjantaina 29.9. klo 17 ja päättyy sunnuntaina 1.10. klo 14. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Viimeisen ilmoittautumispäivämäärän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Kahta vuorokautta ennen tapahtuman alkua tai tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään täysimääräinen osallistumismaksun hinta. Viime hetken sairastumistapauksissa edellytämme lääkärintodistusta.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.9.2017 ja se tehdään täällä.
Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan nopeasti!

Lisätietoja antaa:
Noora Eilola
viestintäsuunnittelija
noora.eilola(a)demarinuoret.fi
045 631 7400