Eurooppalaisen kattojärjestömme YES:n (Young European Socialists) suurtapahtuma, joka toinen vuosi järjestettävä kesäleiri, pidetään 9.-14.7.2018 Rotan kaupungissa, Espanjan Andalusiassa! Luvassa on aurinkoa, politiikkaa ja yli tuhat nuorta toveria eri puolilta Eurooppaa. Kesäleiriin voit tutustua tarkemmin täällä: https://yessummercamp2018.eu/

Demarinuoret ja SONK lähettävät kesäleirille yhteisen delegaation. Alla käytännön tietoa kesäleiristä ja ohjeet, miten voit hakea mukaan.

Leirille osallistumisen alaikäraja on 18 vuotta.

Matka-aikataulu
Matkaan lähdetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta ma 9.7. kello 15.30. Lentomme lähtee kello 17.25.

Olemme takaisin Suomessa su 15.7. aamulla kello 6.40.

Hinta
Kesäleirin hinta osallistujalle on 300 euroa. Osallistumismaksu laskutetaan kahdessa erässä ennen leiriä.

Hinta sisältää:

  • matkat kotimaassa lentoasemalle
  • lennot leirille
  • majoituksen leiripaikalla
  • ruokailut leiripaikalla
  • huikean ohjelman

Varaa lisäksi taskurahaa mahdollisia ostoksia ja lentokenttäruokailuja varten.

Muuta huomioitavaa
Kaikkien kesäleirille hakevien on sitouduttava Demarinuorten ja SONKin ja leirin järjestäjän linjauksiin yhdenvertaisuudesta ja päihteidenkäytöstä.

Miten mukaan?
Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät ennen ole osallistuneet kansainväliseen toimintaan SONKin tai Demarinuorten kautta. Delegaatiota valittaessa otetaan huomioon sukupuolten tasainen edustavuus.

Hakemus jätetään täyttämällä sähköinen lomake täällä maanantaihin 9.4.2018. klo 23.59 mennessä. Huom! Hakuaikaa jatkettu viikolla! Valinnasta ilmoitetaan kaikille hakijoille viikolla 14.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päätyttyä osallistumisen voi perua vain lääkärintodistuksella.

Mukaan leirille ei voi tulla hyväksytyksi henkilö, jolla on osallistumismaksuja rästissä Demarinuorten tai SONKin tapahtumista. Jos epäilet, että sinulla olisi rästimaksuja, ota yhteyttä Demarinuorten pääsihteeri Simo Rissaseen (simo.rissanen@demarinuoret.fi) tai SONKin pääsihteeri Essi Virtaseen (essi.virtanen@sonk.fi).

Lisätietoja YES:n kesäleiristä antavat:
Jani Kykkänen
jani.kykkanen@demarinuoret.fi
+358 40 827 9779

Essi Virtanen
essi.virtanen@sonk.fi
+358 45 277 5070