Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n XXV liittokokous järjestetään 6.-8.6.2014 Vantaan Tikkurilassa, Sokos Hotel Vantaassa. Liiton ylintä päätösvaltaa käyttävä liittokokous linjaa Demarinuorten poliittiset linjat seuraavaksi kahdeksi vuodeksi sekä valitsee uuden liittohallituksen. Lisäki viikonloppuna pidetään hauskaa parinsadan toverin seurassa. Liittokokous maksaa 80 € per osallistuja, mutta jokaista osallistujaa pyritään tukemaan osallistumismaksun kanssa.

Uudenmaan Demarinuoret on perinteisesti valmistautunut liittokokoukseen huolella ja ajan kanssa. Niin tehdään tälläkin kertaa. Järjestämme neljä liittokokouskoulutusta, joissa käymme läpi käytännön asioita, kokouksen kulkua, asiakirjoja sekä muita tärkeitä asioita. Liittokokouskoulutuksen päivämäärät ilmoitetaan mahdollisimman pian! Koulutukset ovat delegaateille maksuttomia tilaisuuksia.

Ilmoittaudu Uudenmaan Demarinuorten delegaatioon alla olevan lomakkeen avulla. Lisätietoja Taina Viikari, 044 523 4937, taina.viikari@demarinuoret.fi.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.