Kuntavaalit 2017 lähestyvät kovaa vauhtia! Vaalipäivä on noin kahden viikon päästä 9.4, mutta ennakkoäänestys alkaa jo viiden päivän kuluttua. Tampereen Demarinuoret ovat tehneet viime viikot kovaa kampanjatyötä nuorten ehdokkaimme kanssa. Olemme näihin kuntavaaleihin tehneet muun muassa yhteisflyerin sekä vaalivideon. Yhteishenki on ollut käsinkosketeltavaa.

Meille on tärkeää, että nuorten ääni tulee Tampereella entistä paremmin kuulluksi. Nuorten edustus valtuustoissa on läpi Suomen heikkoa ja nuoret ovat suhteellisen laiskoja äänestämään. Tämä johtaa siihen, että päätökset puolestamme tekee sellaiset henkilöt, joita ne ei koske. Tämä on mielestämme erittäin valitettavaa. Siksi asia vaatii suunnanmuutosta. Muutos on mahdollinen, tarvitaan vain rohkeita tekijöitä. Niitä meillä Tampereella on tajottavana useiden, upeiden nuorten ehdokkaiden muodossa.

Nostetaan nuorten profiilia yhdessä koko Pirkanmaalla!

Oscar Lindvall
Tampereen Demarinuorten puheenjohtaja