Pohjois-Suomen Demarinuoret, PSDN ry, piti kevätkokouksensa 12.5. Oulussa hyvissä tunnelmissa. PSDN on tyytyväinen huomatessaan, kuinka Pohjois-Suomesta löytyy osaavia ja kiinnostavia ehdokkaita liittokokouksesta toiseen. Pohjoissuomalaiset toivovat kaikilta liittokokoukseen osallistuvilta mielenkiintoa ja tukea erinomaisille ehdokkailleen.

Pohjois-Suomen Demarinuoret osoittavat täyden tukensa istuvalle Demarinuorten puheenjohtajalle, Mikkel Näkkäläjärvelle. Mikkel on luonut Demarinuorista valtakunnallisesti erittäin raikkaan ja positiivisen kuvan. Puheenjohtajana hän on nostattanut paitsi vaihtoehtoja hallituspolitiikalle, myös positiivista hypeä nuorisopolitiikalle. Mikkel on niitä nuorisovaikuttajia, jotka antavat kasvonsa tämän sukupolven nuorisolle.

Samoin PSDN on ylpeä voidessaan asettaa ehdolle Demarinuorten liittohallitukseen Janne-Pekka Niemimäen, paikallisvaikuttamisen pioneerin. Janne-Pekka on tullut Oulussa tunnetuksi aktiivisesta ja terävästä kynästään, jolla Demarinuoret ovat saaneet kerta toisensa jälkeen palstatilaa pohjoisen lehdistöltä. Alun perin Pulkkilasta tuleva historian ylioppilas on vahvimmillaan päästessään tukemaan nuorten valtakunnallista tehtävää haastamalla menneitä näkemyksiä moderneilla. Nuoret eivät nöyristele porvarihallituksen kyykyttävän politiikan edessä, vaan puolustavat oikeuksiaan kaikissa maakunnissa. Tähän työhön Janne-Pekka tahtoo tarjota oikeat ja toimivat välineet.

PSDN haluaa lopuksi ilmaista ilonsa, että myös AY-liike on löytänyt itselleen ehdokkaan Pohjois-Suomen piiristä. Kevätkokous toivoo menestystä pitkäaikaiselle aktiiville Lotta Kuismaselle liittohallitusvaalissa ja muutenkin onnistunutta liittokokousta kaikille.

Lisätietoja
Janne-Pekka Niemimäki
Liittohallitusehdokas
0404133029

Joni Ollikainen
Puheenjohtaja
Pohjois-Suomen Demarinuoret ry
0443543808