Demarinuoret hakee toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin kahta henkilöä poliittisen viestinnän tiimiin. Poliittisen viestinnän tiimi vastaa yhdessä Demarinuorten puheenjohtajan kanssa Demarinuorten poliittisen toiminnan valmistelusta ja vaikuttamistyöstä, sosiaalisesta mediasta ja muusta viestinnästä, kampanjoista ja työryhmätoiminnan koordinoinnista.

Mitä toivomme sinulta?

  • Jaat sosialidemokraattiset arvot ja haluat edistää tasa-arvoa, vapautta ja yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa
  • Olet kiinnostunut politiikasta ja viestinnästä ja sinulta löytyy näkemyksiä Demarinuorten viestinnän ja toiminnan kehittämiseen
  • Ymmärrät Demarinuorten ja järjestöjen toimintaa
  • Tulet ihmisten kanssa toimeen ja työskentelet myös oma-aloitteisesti ja itsenäisesti
  • Olet utelias ja innokas oppimaan uusia asioita – kaikkea ei tarvitse osata heti!

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Mielenkiintoisen työn politiikan näköalapaikalla pääministeripuolue SDP:n nuorisojärjestössä
  • Mahtavan työporukan ja joustavan työympäristön Demarinuorten toimistossa Hakaniemen Ympyrätalossa SDP:n puoluetoimiston yhteydessä
  • Tilaa kokeilla uutta sekä kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi
  • Apuna ja tukena työssäsi on motivoitunut liittohallitus sekä maailmanparantamisesta syttyvä joukko Demarinuorten aktiiveja

Tehtävät ovat kokoaikaisia (36,25h/vk) ja niissä noudatetaan Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL:n välistä työehtosopimusta. Työ sisältää toisinaan ilta- ja viikonlopputöitä. Palkan lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut ja joustavan työajan. Toivottu aloitusaika työssä on 30.9. tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai laita hakemus tulemaan! Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-tiedostoina otsikolla “Poliittisen viestinnän tiimi” osoitteeseen veera.alahuhta@demarinuoret.fi viimeistään 5.9.
aikana. Kerro hakemuksessasi lyhyesti millaisia taitoja sinulla on ja millaisissa asioissa haluaisit kehittyä lisää. Kuvaile myös, millaisia tulevaisuuden tavoitteita sinulla on.

Lisätiedot tehtävistä:

Demarinuorten pääsihteeri Veera Alahuhta
Puh. 040 827 9779
veera.alahuhta@demarinuoret.fi

Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi
Puh. 0400 765 002
mikkel.nakkalajarvi@demarinuoret.fi

P.s.
Haastattelut pyritään järjestämään 10.9. ja 11.9. Jos päivät tai tietyt kellonajat noina päivinä ovat sinulle vaikeita, kerrothan asiasta jo hakuvaiheessa, niin osaamme järjestellä asiaa.