Demarinuoret on valinnut Jaakko Holopaisen, 23, Pohjois-Suomen Demarinuorten järjestösihteeriksi. Holopainen tulee työssään vastaamaan Pohjois-Suomen piirin toiminnan, talouden ja hallinnon koordinoinnista. Hän aloitti työssään 14.10.

Oulun yliopistossa historiaa opiskeleva Holopainen on toiminut aiemmin muun muassa historian opiskelijoiden ainejärjestö Tiima ry:ssä.

“Olen sanoinkuvaamattoman innoissani tästä mahdollisuudesta joka minulle on suotu. Uskon saavani tästä kokemuksesta paljon, mutta vielä enemmän pyrin antamaan takaisin. Työhön sisältyy paljon uutta, mutta tekemällä oppii ja osallistumalla taitaa!” Jaakko kertoo.

Tervetuloa mukaan Jaakko!

Lisätiedot:

Veera Alahuhta
Pääsihteeri
veera.alahuhta@demarinuoret.fi
040 827 9779

Jaakko Holopainen
Järjestösihteeri, Pohjois-Suomi
jaakko.holopainen@demarinuoret.fi
040 484 6773