Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii innostavaa, luovaa ja vastuullista
Järjestösihteeriä Kaakkois-Suomen piiriin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset yhdistyksen taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät.

Edellytämme valittavalta henkilöltä intoa kehittää piirin ja paikallisyhdistysten toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta ja sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja kirjanpidosta. Mikäli sinulla on graafisesta suunnittelusta tai sosiaalisen median sisällöntuotannosta osaamista, se on myös ehdottomasti etu!

Emme kuitenkaan oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vaikuttamisen parissa, joustavan työympäristön ja tilaa kokeilla ja luoda uutta. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Työ on osa-aikainen, sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Pääasiallinen työpiste voi sijaita joko Kouvolassa tai Lappeerannassa, riippuen hakijan toiveista. Työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen. Työssä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä cv pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 19.2. klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen veera.alahuhta@demarinuoret.fi. Otsikoi viestisi “Järjestösihteeri”. Haastattelut järjestetään viikoilla 8 ja 9. 

Lisätietoja:

Veera Alahuhta
Pääsihteeri
veera.alahuhta@demarinuoret.fi
040 827 9779