Hei sinä vaikuttamisesta kiinnostunut nuori!

Pian on jälleen aika valita uusia nuoria sosialidemokraatteja valtuustoihin!

Kuntapäättäjän tulee olla halukas oppimaan uutta ja valmis tuomaan omat ideansa rohkeasti esille kotikuntansa kehittämiseksi. Sinun ei tarvitse heti olla sanavalmis ammattipoliitikko, vaan kelpaat juuri sellaisena kuin olet. Me pidämme huolen siitä, että sinulla on tarvittava pohja kuntapäättäjänä toimimiseen.

Ei hätää, vaikka et olisi vielä 100% varma ehdokkuudesta. Demarinuoret järjestää kuntavaaliehdokkuudesta kiinnostuneille nuorille koulutusta niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Pysyt perillä Demarinuorten tarjoamasta tuesta nuorille ehdokkaille parhaiten jättämällä yhteystietosi meille tämän lomakkeen kautta.

Kuntavaalit järjestetään huhtikuussa 2021, joten nyt on hyvää aikaa alkaa tutustumaan ja perehtymään oman kotikunnan päätöksentekoon.

Jätäthän yhteystietosi alla olevaan lomakkeen kautta ja liityt samalla Demarinuorten kuntavaaliverkostoon!

Suoraan lomakkeeseen pääset tästä!

Kampanjapaketti nuorille ehdokkaille ja tukiryhmille

Ensimmäinen kuntavaalien kampanjapaketti on nyt valmis. Opas on tarkoitettu nuorille ehdokkaille ja heidän tiimiläisilleen. Opas auttaa sinua tsekkaamaan, mitä erilaisia elementtejä kampanjaan kuuluu.

Oppaaseen pääset tästä.