Demarinuorten kuntavaaliverkosto

Pian on jälleen aika valita uusia nuoria sosialidemokraatteja valtuustoihin! Olit sitten ehdokas, ehdokkaan tiimissä tai muutoin kiinnostunut osallistumaan Demarinuorten kuntavaalikampanjaan, olet lämpimästi tervetullut verkostoon.

Jätäthän yhteystietosi alla olevaan lomakkeen kautta ja liityt samalla Demarinuorten kuntavaaliverkostoon!

Suoraan lomakkeeseen pääset tästä!

Kampanjakuntoon 2021 -opas

Opas on tarkoitettu nuorille ehdokkaille ja heidän tiimiläisilleen. Opas auttaa sinua tsekkaamaan, mitä erilaisia elementtejä kampanjaan kuuluu.

Oppaaseen pääset tästä.

Mitä asioita haluaisit Demarinuorten ajavan kuntavaaleissa 2021?

Nyt on aika laittaa aivonystyrät toimimaan ja kantaa kortensa kekoon, sillä Demarinuoret kysyvät mielipidettäsi kuntavaaliteemoista. Vaaleja ei tehdä myöskään ilman hyviä sloganeita. Kysely on suomeksi, mutta voit ehdottaa teemoja ja sloganeita myös ruotsiksi ja englanniksi. Parhaat sloganit palkitaan vähintäänkin maineella ja kunnialla! Kannattaa siis osallistua. Kysely on auki 30.9. asti. Pääset kyselyyn tästä.