Slider

Tervetuloa Demarinuorten Liittokokous 2020 -sivustolle. Täältä löydät tiedot delegaatioista, tärkeät päivämäärät ja tulevan ehdokasgallerian.

Koronavirus tiedote liittokokousta koskien:

Maan hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä.

Demarinuorten liittokokous on päätetty siirtää toukokuulta elokuulle. Liittokokous pidetään Lahden Messukeskuksessa 28.-30.8.2020. Syynä siirtämiseen on Suomeen levinnyt koronavirusepidemia.

Siirtopäätöksessä painottui epidemian lievittämisen tärkeys sekä osallistujien turvallisuus ja terveys. Kaikkien on juuri nyt syytä toimia maan hallituksen suositusten pohjalta, jotta koronavirusepidemia saadaan hallintaan. Demarinuoret kantaa oman vastuunsa epidemian hillitsemisessä siirtämällä liittokokouksensa elokuulle.

Lue lisää tiedotteestamme:
https://demarinuoret.fi/2020/03/25/demarinuorten-liittokokous-siirtyy-elokuulle/

Demarinuorten liittokokous pidetään Lahden Messukeskuksessa 28.-30.8.2020. Kokous avataan lauantaina 29.8. klo 9. Kahden vuoden välein järjestettävä liittokokous on Demarinuorten ylin päättävä elin. Kokouksessa päätetään liiton poliittisista linjoista ja valitaan toimijat seuraavalle kahdelle vuodelle.

Koronavirustilanteen vuoksi liittokokouksessa voidaan noudattaa poikkeusjärjestelyjä. Noudatamme poikkeusjärjestelyissä voimassa olevia kokoontumisrajoituksia, viranomaisten ohjeita sekä puolueen linjauksia. Poikkeusjärjestelyjen tavoite on taata osallistujien turvallisuus ja terveys. Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä lisää kesäkuussa.

Jos haluat Demarinuorten liittokokoukseen äänivaltaisena delegaattina, niin olethan yhteydessä oman piiri/osastosi työntekijään tai puheenjohtajaan.

Lisätiedot ja kysymykset: 

Sara Salonen
Järjestösuunnittelija
sara.salonen@demarinuoret.fi
040 483 9976

Oletko kiinnostunut lähtemään mukaan liittokokoukseen?

Mahtavaa! Demarinuorten liittokokoukseen pääsee mukaan oman alueen delegaatiossa. Jokainen piiri kokoaa mukaan liittokokoukseen porukan oman alueensa jäsenistöstä. Sinun tulee siis vain tietää, että haluat olla mukana liittokokouksessa ja kuka piirisi yhteyshenkilö on.

Jos haluat olla mukana liittokokouksessa äänestelemässä Demarinuorten seuraavaista linjoista, niin ilmoittaudu mukaan oman alueesi työntekijälle, että hip hei mäkin haluan mukaan. Näin saat varmimmin tiedot ilmoittautumisista, koulutuksista ja lähdöstä itse liittokokouspaikalle.

Haluatko puheenjohtajaksi, varapuheenjohtajaksi tai liittohallitukseen?

Heippa ja hienoa, että olet päättänyt olla ehdolla Demarinuorten johtopaikoille!
Ehdolle lähteminen (tai kiinnostuksen ilmoittaminen) on rohkea, ihailtava ja toivottavasti sulle myös mieluinen valinta!

Keskustoimiston tehtävä on tarjota kaikille ehdokkaille yhdenvertaisesti tietoa ja näkyvyyttä, sekä materiaalia ehdokkuuteen valmistautumiseen. Meidän työntekijöiden rooli on mahdollistaa henkilövalintojen tekeminen liittokokouksessa, mutta emme ole mukana tekemässä valintoja. Emme siis ota kantaa kenenkään ehdokkaan puolesta, vaan tarjoamme kaikille ehdokkaille yhteisesti tukea ja neuvoja.

Siksi kokosimme teille mahdollisuuden ilmoittaa kiinnostuksesta lomakkeella, jotta tiedonsaanti on ehdokkaille mahdollisimman helppoa. Kokosimme myös ehdokkaille ja kiinnostuneille kirjeen, josta löydät lisää tietoa ehdolle lähtemisestä. Tsekkaathan siis vierestä kirjeen ja kerrot meille kiinnostuksestasi ehdokkudesta. Näin pystymme tukemaan sinua esimerkiksi laittamalla sinut Demarinuorten sivuille ehdokasgalleriaan.

EHDOKASGALLERIAN OHJE:

Demarinuorten liittokokous lähestyy huimaa vauhtia ja avaamme liittohallitusehdokasgallerian nettisivuillemme. Mikäli olet kiinnostunut ehdokkuudesta ja haluat mukaan galleriaan, vastaathan ehdokasgallerian kysymyksiin tuosta oikealta olevasta painikkeesta!

Ehdokasgallerian viimeinen ilmoittautumispäivä oli perjantaina 31.7.2020
Jos haluat vielä kuitenkin mukaan, niin laita sähköpostilla kysymystä mukaan pääsystä Demarinuorten viestintäsuunnittelijalle Jenni Langille. (jenni.lang@demarinuoret.fi)

Tsemppiä tulevaan ja ollaan yhteyksissä!

Alueiden yhteyshenkilöt

Tärkeät päivämäärät:

  • Aloitteiden, liittokokousmateriaalien muutosesitysten ja kunniajäsenten esittämisen määräaika on 28.6.2020
  • Ehdokasgallerian viim. ilmoittautumispäivä 31.7.2020
  • Liittokokousdelegaattien ilmoittaminen liitolle viim. 7.8. mennessä
  • Majoitus- ja ruokavaliotiedot 14.8. mennessä.
  • Liittokokous 28.-30.8.2020

Tervetuloa Demarinuorten liittokokousen vaaleja varten rakennettuun galleriaan. Vaaligalleriassa pääset tutustumaan jo tähän mennessä ilmoittautuneisiin ehdokkaisiin. (Puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja liittohallituksen jäsen) Klikkaamalla henkilön kuvaketta pääset katsastamaan ehdokkaan vastauksen tiukkaakin tiukempiin vaalikysymyksiin. Tsekkaappa siis meidän mahtavat ehdokkaat alta.

Demarinuorten työntekijät haluavat antaa kaikille tasapuolisen mahdollisuuden ehdokkuuteen. Olethan siis yhteydessä Jenni Langiin, jos haluat vielä mukaan galleriaan. Tsemppiä kaikille vaaleihin!

Puheenjohtajiston ehdokkaat 2020

Liittohallituksen jäseneksi ehdolla olevat 2020