Tervetuloa Demarinuorten ja SDPn vaalikoulutukseen!

Demarinuoret järjestää vaalikoulutuksen Tampereella 31.8. – 2.9.2018 yhdessä SDP:n kanssa. Perjantaina aloitamme yhteisen osuuden noin klo 16.00 ja tapahtuma päättyy sunnuntaina noin klo 15.00. Jos et pääse koko ajaksi, voit ilmoittautua mukaan vain osaksi aikaa. Muista kuitenkin silloin ilmoittaa lisätietoihin tarkemmat aikataulusi.

Tapahtuma on osallistujille maksuton ja se sisältää matkat, majoituksen ja ruokailuja paikan päällä. Ilmoittautuminen alkaa 15.6. ja päättyy 17.8. Jokaiselle piirille on varattu alussa vähintään 5 paikkaa, mutta 15.7. alkaen loput paikat täytetään ilmoittaumisjärjestyksessä. Jokaisen piirin työntekijälle on lisäksi varattu paikka koulutuksesta.

Mikäli olet tulossa oman puolueosastosi, kunnallisjärjestön tms. tahon kautta järjestöpäiville, voit osallistua Demarinuorten kautta myös pelkkään perjantai-illan ja lauantai-aamun ohjelmaan.

Perjantaina tapahtuma alkaa yhteisellä osuudella, joka sisältää tutustumista ja ryhmäytymistä Demarinuorten porukalla. Lauantaina aamupäivällä kuvaamme somemateriaalia vaaleja varten. Lounaan jälkeen siirrymme kouluttautumaan SDP:n järjestöpäiville, jonne ilmoitamme osallistujien tiedot. Lisätietoja järjestöpäivien sisällöstä löydät nettisivuilta. HUOM! Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua järjestöpäiville SDPn ilmoittautumisen kautta.

Ilmoittaudu mukaan (linkki)!

Lisätietoja tapahtumasta saat:

Simo Rissanen
Pääsihteeri, Demarinuoret
simo.rissanen@demarinuoret.fi
p. 050 466 9003