Miksi liittyä Demarinuoriin?

Maailmaa on helpompi muuttaa yhdessä!

Meidän tavoitteenamme on ihmisten yhtäläinen vapaus ja tasa-arvo taloudellisista tai sosiaalisista lähtökohdista riippumatta. Me uskomme, että meillä kaikilla on oikeus koulutukseen, työhön, hyvinvointiin ja onnelliseen elämään, huolehtimalla siitä, että kaikilla on yhtäläinen ja tasa-arvoinen mahdollisuus elää ja toteuttaa itseään, niin ettei se heikennä muiden mahdollisuuksia.

Demarinuorten jäsenet ovat 15 – 29 vuotiaita. Onko tasa-arvo ja maailman parantaminen lähellä sydäntäsi?

Tervetuloa mukaan tekemään maailmasta parempi paikka meille kaikille!

Voit osallistua tapahtumiimme

Demarinuoret järjestää tapahtumia sekä valtakunnallisesti että paikallisesti eri puolilla Suomea. Kiinnostaisiko sinua osallistua kesäleirillemme, vaaliristeilyllemme tai Demarinuorten maailmanlaajuisen kattojärjestön järjestämille festareille Maltalle? Erilaista toimintaa, koulutuksia ja tapahtumia on runsaasti, joten valitse oma suosikkisi ja tule mukaan!

Voit tutustua samanhenkisiin ihmisiin

Meidän kanssamme on lupa puhua politiikkaa! Demarinuorista löydät samanhenkistä seuraa, uusia kavereita ja elinikäisiä ystäviä. Meidän porukassamme moniäänisyys on rikkautta ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Tule mukaan aktiiviseen punavihreään nuorisoliikkeeseen ja toimi vastavoimana konservatiiviselle oikeistopolitiikalle!

Paikallista, kansallista ja kansainvälistä toimintaa

Valtakunnallisen toimintamme lisäksi Demarinuorten aluejärjestöjä löytyy ympäri Suomen. Liittymällä Demarinuoriin voit lähteä mukaan myös niiden toimintaan, sillä liitämme sinut automaattisesti myös oman alueesi aluejärjestön ja mahdollisen paikallisjärjestön jäseneksi. Lisäksi meiltä löytyy runsaasti mahdollisuuksia osallistua kansainvälisiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä

Tai täytä liittymislomake täällä