Helsingin Demarinuoret

Mikä Demarinuoret?

Demarinuoret on valtakunnallinen poliittinen nuorisojärjestö. Toimintamme on suunnattu 15–30-vuotiaille nuorille, jotka haluavat vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin samanhenkisessä seurassa. Vaikutamme kaikilla yhteiskunnan ja politiikan alueilla, ja kansainvälisyys on luonnollinen osa toimintaamme. Liittymällä Demarinuoriin olet osa suurta maailmanlaajuista sosialidemokraattista liikettä.

Mikä Stadin Demarinuoret?

Stadin Demarinuoret on Demarinuorten jäsenjärjestö, joka tarjoaa toimintaa ja tapahtumia paikallistasolla Helsingissä. Olet tervetullut mukaan toimintaan oman aikataulusi puitteissa.

Arvot

Tavoitteenamme on edistää tasa-arvoa, vapautta ja yhdenvertaisuutta. Olemme demokratian, solidaarisuuden ja kansainvälisyyden periaatteita puolustava feministinen järjestö. Uskomme, että meillä kaikilla on oikeus koulutukseen, työhön ja onnelliseen elämään, mutta ei muiden ihmisten tai ympäristön kustannuksella.

Demarinuorten XXV liittokokouksessa kesäkuussa 2014 hyväksyttiin järjestölle uusi periaateohjelma, päivitetty poliittinen ohjelma sekä veropoliittinen ohjelma. Periaateohjelmasta löydät periaatteet, joiden pohjalle Sosialidemokraattiset nuoret pohjaa kaiken toimintansa. Poliittisesta ohjelmasta löydät konkreettiset poliittiset tavoitteemme kultakin politiikan alalta. Sektoriohjelmissa olemme syventyneet eri politiikan lohkoihin vieläkin perusteellisemmin.

Yhdessä kaikki on mahdollista

Poliittinen toiminta on paras tapa vaikuttaa yhteiskuntaamme ja niihin asioihin, jotka muokkaavat meidän arkeamme. Politiikka ei aina ole yksinkertaista, nopeaa tai helppoa, mutta se on sitäkin tärkeämpää. Maailmaa voi muuttaa, siihen tarvitaan vain rohkeita ihmisiä.

Helsingin Demarinuoret

Socialdemokratisk ungdom i Helsingfors
Social democratic youth of Helsinki

Kaarlenkatu 3-5
00530 HELSINKI

Tervetuloa mukaan toimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Reetta Kuhmonen Helsingin Demarinuorten järjestösihteeriksi

Helsingin piirin järjestösihteeriksi on valittu Reetta Kuhmonen. Helsinkiläinen, 26-vuotias Reetta on pirteä ja osaava järjestötoimija, joka hyppää ensimmäistä kertaa poliittiseen nuorisojärjestöön hommiin. Aikaisemmin Reetta on työskennellyt mm. SAKKI ry:ssä...

lue lisää

Helsingin Demarinuoret etsii järjestösihteeriä!

Helsingin Sosialidemokraattinen nuorisopiiri ry etsii järjestösihteeriä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Helsingin Demarinuoret on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, joka toimii Helsingin kaupungin alueella. Järjestösihteerin työnkuvaan...

lue lisää

Yömetro takaisin!

Haaga-Helian opiskelijakunta, Helsingin KD-nuoret, Helsingin Keskustanuoret, Helsingin Kokoomusnuoret, Helsingin RKP-nuoret, Helsingin Vasemmistonuoret, Helsingin Vihreät Nuoret, Helsingin Yliopiston Ylioppilaskunta, Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta ja...

lue lisää

Eriarvoistuminen on todellinen turvallisuusuhka

Me Stadin Demarinuoret tyrmäämme täysin uutisotsikoissa riehuvan negatiivisen maahanmuuttokeskustelun, joka entisestään repii helsinkiläisiä nuoria eri ryhmiin. Tuomitsemme erityisesti sosiaalisessa mediassa nousseet tuulesta temmatut listat ja järjestetyt...

lue lisää

Osallistu Stadin Demarinuorten toimintaan

Demarinuoret tarjoaa toimintaa ympäri Suomen. Stadin Demarinuoret järjestää erilaisia tapahtumia ja koulutuksia Helsingissä. Tutustu piirimme toimintaan ja tule rohkeasti mukaan porukkaan.

Tule mukaan tapahtumiimme

Haluaisitko osallistua poliittiseen vai järjestölliseen koulutukseen? Kiinnostaisiko sinua puhua politiikkaa samanhenkisten kavereiden kanssa tai osallistua maailmanlaajuisille sosialidemokraattisille festareille? Demarinuorissa tämä kaikki on mahdollista!

Käynnistä toiminta paikkakunnallasi

Eikö paikkakunnallasi ole Demarinuorten toimintaa? Haluaisitko itse käynnistää toiminnan omalla paikkakunnallasi? Ota yhteyttä Demarinuorten toimistoon, ja me autamme sinut alkuun.

Osallistu keskusteluun somessa

Demarinuoret on aktiivinen Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Toivomme, että tulet keskustelemaan kanssamme ja osallistut somekampanjoihimme. Haasta, debatoi ja väittele. Tykkää, seuraa, retweettaa ja ole aina #rohkeastidemari!