Helsingin Demarinuoret

Mikä Helsingin Demarinuoret?

Helsingin Demarinuoret on Demarinuorten jäsenjärjestö, joka tarjoaa toimintaa ja tapahtumia paikallistasolla Helsingissä. Olet tervetullut mukaan toimintaan oman aikataulusi puitteissa.

Demarinuoret on valtakunnallinen poliittinen nuorisojärjestö. Toimintamme on suunnattu 15–30-vuotiaille nuorille, jotka haluavat vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin samanhenkisessä seurassa. Vaikutamme kaikilla yhteiskunnan ja politiikan alueilla, ja kansainvälisyys on luonnollinen osa toimintaamme. Liittymällä Demarinuoriin olet osa suurta maailmanlaajuista sosialidemokraattista liikettä.

Arvot

Tavoitteenamme on edistää tasa-arvoa, vapautta ja yhdenvertaisuutta. Olemme demokratian, solidaarisuuden ja kansainvälisyyden periaatteita puolustava feministinen järjestö. Uskomme, että meillä kaikilla on oikeus koulutukseen, työhön ja onnelliseen elämään, mutta ei muiden ihmisten tai ympäristön kustannuksella. Tapahtumissa ja toiminnassa Helsingin Demarinuoret työskentelevät tasa-arvon ja antirasismin, ekologisuuden sekä nuorten ja työntekijöiden oikeuksien puolesta!

Yhdessä kaikki on mahdollista

Poliittinen toiminta on paras tapa vaikuttaa yhteiskuntaamme ja niihin asioihin, jotka muokkaavat meidän arkeamme. Politiikka ei aina ole yksinkertaista, nopeaa tai helppoa, mutta se on sitäkin tärkeämpää. Maailmaa voi muuttaa, siihen tarvitaan vain rohkeita ihmisiä.

Helsingin Demarinuoret

Socialdemokratisk ungdom i Helsingfors
Social democratic youth of Helsinki

Siltasaarenkatu 18-20 C, 6krs
00530 HELSINKI

Tervetuloa mukaan toimintaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Meidän somet!

Helsingin Demarinuoret

Puheenjohtaja: Benjamin Shemeikka / benjamin.shemeikka@gmail.com

Jere Lehtoniemi 1. VPJ
Eino Mervola 2. VPJ
Fariha Munir
Jaso Nietosmäki
Aino Palm
Matias Hietapakka
Mitro Kutvonen
Haedeh Waysi

Varajäsenet:
Aaron Härkönen

Seuraajajäsen:
Vilma Leveinen

 

Helsingin Demarinuorten järjestösihteeri: Eero Toivonen / eero.toivonen@demarinuoret.fi

Osallistu Helsingin Demarinuorten toimintaan

Demarinuoret tarjoaa toimintaa ympäri Suomen. Helsingin Demarinuoret järjestää erilaisia tapahtumia ja koulutuksia Helsingissä. Tutustu piirimme toimintaan ja tule rohkeasti mukaan porukkaan.

Tule mukaan tapahtumiimme

Haluaisitko osallistua poliittiseen vai järjestölliseen koulutukseen? Kiinnostaisiko sinua puhua politiikkaa samanhenkisten kavereiden kanssa tai osallistua maailmanlaajuisille sosialidemokraattisille festareille? Demarinuorissa tämä kaikki on mahdollista!

Käynnistä toiminta paikkakunnallasi

Eikö paikkakunnallasi ole Demarinuorten toimintaa? Haluaisitko itse käynnistää toiminnan omalla paikkakunnallasi? Ota yhteyttä Demarinuorten toimistoon, ja me autamme sinut alkuun.

Osallistu keskusteluun somessa

Demarinuoret on aktiivinen Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Toivomme, että tulet keskustelemaan kanssamme ja osallistut somekampanjoihimme. Haasta, debatoi ja väittele. Tykkää, seuraa, retweettaa ja ole aina #rohkeastidemari!