Länsi-Suomen Demarinuoret

Mikä Länsi-Suomen Demarinuoret?

Länsi-Suomen Demarinuoret on Demarinuorten jäsenjärjestö, joka tarjoaa toimintaa ja tapahtumia paikallistasolla esimerkiksi Tampereella ja Jyväskylässä. Olet tervetullut mukaan toimintaan oman aikataulusi puitteissa.

Toimistomme sijaitsee Tampereen työväentalolla osoitteessa Hämeenpuisto 28, 5.krs. Ole aina etukäteen yhteydessä järjestösihteeriin, mikäli asioit toimistolla.

Länsi-Suomen Demarinuorten yhteystiedot:

Hämeenpuisto 28, 5krs, 33200 Tampere

 

Mikä JSDNO?

JSDNO on Demarinuorten ja SONKin jäsenjärjestö, joka tarjoaa toimintaa ja tapahtumia paikallistasolla Jyväskylässä. Olet tervetullut mukaan toimintaan oman aikataulusi puitteissa.

 

Mikä Tampereen Demarinuoret?

Tampereen Demarinuoret on Demarinuorten jäsenjärjestö, joka tarjoaa toimintaa ja tapahtumia paikallistasolla Tampereella. Olemme osa Länsi-Suomen Demarinuorten piiriä. TDN on yhteiskunnallisesti suuntautunut nuorisojärjestö, joka toimii poliittisen harrastuneisuuden, yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja kansalaisaktiivisuuden puolesta. Yhdistyksemme toiminnan pohjana on paikallisen nuorison etu yhdistettynä kestäviin arvoihin, solidaarisuuteen, feminismiin, tasa-arvoon ja oikeudenmukaisuuteen.

TAMPEREEN DEMARINUORET

Toimistomme sijaitsee Tampereen työväentalolla osoitteessa Hämeenpuisto 28, 5.krs. Ole aina etukäteen yhteydessä järjestösihteeriin, mikäli asioit toimistolla.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Länsi-Suomen Demarinuorten piirihallitus:

Länsi-Suomen Demarinuoret.

Länsi-Suomen Demarinuorten puheenjohtaja: Minerva Leinonen / minerva.leinonen@gmail.com

Willy Wesslin
Väinö Jussila
Eetu Rahkonen
Mori Näres

Varajäsenet:
Ele Rantasalmi
Hung Ly
Amani Al-mehsen
Sonia Ben Henia

 

 

Länsi-Suomen Demarinuorten järjestösihteeri: Kaapo Asuma / kaapo.asuma@demarinuoret.fi

Olet tervetullut mukaan toimintaan oman aikataulusi puitteissa!

Arvot

Olemme vapautta, solidaarisuutta ja tasa-arvoa tavoitteleva feministinen järjestö. Uskomme, että kaikilla tulisi olla oikeus työhön, koulutukseen ja onnellisuuteen ympäristöä vahingoittamista. Puolustamme demokratian, solidaarisuuden ja kansainvälisyyden periaatteita.

Demarinuorten XXV liittokokouksessa kesäkuussa 2014 hyväksyttiin järjestölle uusi periaateohjelma, päivitetty poliittinen ohjelma sekä veropoliittinen ohjelma. Periaateohjelmasta löydät periaatteet, joiden pohjalle Sosialidemokraattiset nuoret pohjaa kaiken toimintansa. Poliittisesta ohjelmasta löydät konkreettiset poliittiset tavoitteemme kultakin politiikan alalta. Sektoriohjelmissa olemme syventyneet eri politiikan lohkoihin vieläkin perusteellisemmin.

Tampereen työväenyhdistys: U30-klubi

Klubin tarkoituksena on toimia nuorten, alle 30-vuotiaiden, ajatushautomona, jossa koulutus, tasa-arvo sekä yhteiskunnalliset muutokset ovat keskiössä. Klubi toimii tasa-arvon, vapauden ja solidaarisuuden periaatteiden kautta edistäen sosialidemokraattisia arvoja. Klubin toimintaan kuuluu yhteiskunnallisen aktiivisuuden lisääminen, sekä rakkaus hyvinvointivaltiota kohtaan. Etsimme vaikeisiin kysymyksiin vaikeita ratkaisuja, niin paikallisesti, kuin valtakunnallisestikin, globaaleja ongelmia unohtamatta. 

Toimintamme pohjautuu jäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille pidettäviin klubi-iltoihin, sekä teemapäiviin. Klubi on osa Tampereen Työväenyhdistys ry:tä

Ota askel kohti parempaa huomista, tavataan Klubilla!