Lounais-Suomen Demarinuoret

Mikä Lounais-Suomen Demarinuoret?

Lounas-Suomen Demarinuoret on Demarinuorten jäsenjärjestö, joka tarjoaa toimintaa ja tapahtumia paikallistasolla esimerkiksi Turussa, Raumalla, Porissa ja Salossa. Olet tervetullut mukaan toimintaan oman aikataulusi puitteissa.

Mikä Turun Demarinuoret?

Turun Demarinuoret on Demarinuorten paikallisjärjestö, joka tarjoaa toimintaa ja tapahtumia paikallistasolla Turussa. Turun Demarinuoret ovat osa Lounais-Suomen Demarinuorten piiriä. Kaikki jäsenyydestämme kiinnostuneet ovat aina tervetulleita tapahtumiimme.

Toiminta

Lounais-Suomen Demarinuorilla sekä Turun Demarinuorilla on lisäksi hallitustoimintaan, jonka toimijat valitaan aina vuoden lopulla järjestöjen syyskokouksissa. Lounais-Suomen Demarinuorten politiikkatiimi, tapahtumatiimi ja viestintätiimi ovat matalan kynnyksen toimintaryhmiä, jotka mahdollistavat myös uusien jäsenien ja jäsenyydestä kiinnostuneiden helpon pääsyn mukaan toimintaan!

Lounais-Suomen Demarinuoret

Socialdemokratisk ungdom i Sydvästra Finland
Social Democratic Youth of Southwest Finland

Toimistomme sijaitsee Turun työväentalolla.

Eerikinkatu 30
20100 TURKU

Tervetuloa mukaan toimintaan. Ole rohkeasti meihin yhteydessä!

Turun Demarinuoret

Turun Demarinuorten hallitus 2023

Meidän somet!
AjankohtaistaAlue- ja paikallistoimintaEtusivuHelsingin DemarinuoretJyväskylän Demarinuoret ja -opiskelijatKaakkois-Suomen DemarinuoretLänsi-Suomen DemarinuoretLounais-Suomen DemarinuoretPohjois-Suomen DemarinuoretSavo-Karjalan DemarinuoretTampereen DemarinuoretUnga SocialdemokraterUudenmaan DemarinuoretUutinen

Ehdota Demarinuorten vuoden 2021 toimijoita!

Kenen aktiivin toimintaa Demarinuorissa on ollut erityisen ilo seurata? Onko jonkun piirin aktiivisuus tai tapahtumat herättänyt erityistä ylpeyttä, iloa ja uskoa siihen, että maailmaa voi...