Slider

YLEISET DOKUMENTIT

Kululasku

Matkalasku

Kilometrikorvauslasku

Uuden jäsenen viesti

VIESTINTÄ

Someviestintäohjeet

Hei aktiivinen demarinuori, sosiaalisen median ohjeistuksemme on ohjenuoramme sinulle someseikkailuihisi.

Graafinen ohjeistus

Miltä Demarinuoret näyttävät somessa?
Graafinen ohjeistuksemme opastaa sinut siihen, miltä viestintämme näyttää somessa ja muuallakin.

Demarinuorten logot

Luethan ensin sosiaalisen median ohjeistuksemme sekä graafisen ohjeistuksemme ennen logojen käyttöä. Käyttäessäsi niitä sitoudut ohjeistuksiimme.

Kuvapankki

Luethan ensin sosiaalisen median ohjeistuksemme sekä graafisen ohjeistuksemme ennen kuvapankin käyttöä. Käyttäessäsi kuvia sitoudut ohjeistuksiimme.

TAVOITTEET & TOIMINTA

t

Demarinuorten yleisesite

Mikä ihmeen Demarinuoret?
Demarinuoret on poliittinen nuorisojärjestö, joka kokoaa ihmiset toimimaan ja pitämään hauskaa yhdessä. Vaikutamme kaikilla yhteiskunnan ja politiikan alueilla ja kansainvälisyys on luonnollinen osa toimintaamme. Me uskomme yhteiskuntaan, joka on reilu, inhimillinen, tasa-arvoinen ja huolehtii heistäkin, jotka eivät saa ääntään kuuluviin.

Yleisesite tästä!

Liittymislomake

Tervetuloa Demarinuoriin!
Meidän kanssamme on lupa puhua politiikkaa! Demarinuorista löydät samanhenkistä seuraa, uusia kavereita ja elinikäisiä ystäviä. Meidän porukassamme moniäänisyys on rikkautta ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Tule mukaan aktiiviseen punavihreään nuorisoliikkeeseen ja toimi vastavoimana konservatiiviselle oikeistopolitiikalle!

Lisää jäsenyydestä Täältä!

Poliittinen ohjelma

Mihin vaikutamme?
Poliittinen ohjelmamme rakentuu periaateohjelman pohjalle muodostaen konkreettisemman ja yksityiskohtaisemman kuvan ihanneyhteiskunnastamme sekä asioista, jotka tahdomme muuttaa. Samalla poliittinen ohjelma toimii hakuteoksena, josta on löydettävissä kannat meille tärkeimpiin poliittisiin kysymyksiin.

Demarinuorten Yleisturvaesite

Yleisturva on kolmiportainen sosiaaliturvamalli, jossa yhdistyy suurin osa nykysosiaaliturvan tukimuodoista ja pienituloisten verovähennyksistä. Se on automatisoitu ja sosiaaliturvaa yksinkertaistava malli, joka kattaa jokaisen ihmisen toimeentulon elämän riskien realisoituessa. Yleisturvassa työnteko on aina kannattavampaa.

Lisää Yleisturvasta nettisivuiltamme täältä.

Demarinuorten eduskuntavaaliohjelma 2019-2023

Demarinuorten eduskuntavaalitavoitteet perustuvat liittokokouksen hyväksymiin periaateohjelmaan ja poliittiseen ohjelmaan. Eduskuntavaaliohjelman valmisteluun on osallistunut noin 100 nuorta sosialidemokraattia.