Savo-Karjalan Demarinuoret

Mikä Savo-Karjalan Demarinuoret?

Savo-Karjalan Demarinuoret on Demarinuorten jäsenjärjestö, joka tarjoaa paikallistason toimintaa esimerkiksi Joensuussa ja Kuopiossa. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Arvot

Savo-Karjalan Demarinuoret on aktiivinen, ajassa mukana oleva ja mahdollisuuksia tarjoava järjestö. Järjestö tarjoaa jäsenilleen paikan, jossa voi kasvaa ja kasvattaa omaa ymmärrystä turvallisessa, innostavassa ja yhteisöllisessä ympäristössä. Toimintaamme ohjaavista arvoista tärkeimpiä ovat tasa-arvo ja solidaarisuus.

Paikallisuus

Tärkeä osa toimintaamme on yhteistyö erilaisten paikallisten toimijoiden kanssa. Yhteistyötä tehdään erityisesti Demarinuorten paikallisosastojen, Joensuun Sosialidemokraattisten opiskelijoiden (JOSY) ja Pohjois-Karjalan sekä Savon Nuorten Kotkien kanssa. Yhteistyötä tehdään myös muiden järjestöjen, jotka toimivat nuorten poliittisen vaikuttamiseen ja osallisuuteen liittyvien kysymysten kanssa. Tällaisia ovat esimerkiksi nuorisovaltuustot, Lukiolaisten liitto, Ilmastonuoret ja ammattiliittojen nuoret.

Käytännön toiminta 

Savo-Karjalan Demarinuoret järjestää tapahtumia kaikille toiminnasta kiinnostuneille. Tapahtumien kirjoon kuuluvat esimerkiksi uusien illat, lautapeli-illat ja erilaiset vertaiskoulutukset. 

​Tervetuloa mukaan toimintaan!

Savo-Karjalan Demarinuoret

Socialdemokratisk ungdom rf
Social democratic youth

Kauppakatu 32
80100 JOENSUU

Meidän somet!

Savo-Karjalan Demarinuoret

savo-karjalan demarinuoret.

 

 

Savo-Karjalan aluetyöntekijä: Kaapo Asuma / kaapo.asuma@demarinuoret.fi