Uudenmaan Demarinuoret on Uudenmaan ja Hämeen vaalipiirien alueella toimiva poliittinen nuorisojärjestö, joka omalla toiminnallaan ja aatteen palollaan pyrkii tuomaan nuorisopolitiikan lähelle uusimaalaisia ja hämäläisiä nuoria sekä rohkaisemaan heitä aktiivisiksi kansalaisiksi ja oppimaan poliittista vaikuttamista.

Uudenmaan Demarinuoret järjestää erilaisia tapahtumia koulutuksista ja kokouksista juhannusjuhlaan sekä poliittisista keskustelutilaisuuksista vapaamuotoisiin illanistujaisiin. Toimintamme pohjautuu sosialidemokraattiseen arvomaailmaan ja toimintatapamme ovat monimuotoisia.

Toimijamme ovat 15-32-vuotiaita nuoria sosialidemokraatteja ympäri toimialuettamme. Toimijamme edustavat laajalla skaalassa eri aloja työelämässä ja koulutuksessa. Eroavaisuuksista huolimatta vahvuutemme on viihtyminen toistemme kanss0 ja sosialidemokraattisen aatteen palo. Otamme uusia toimijoita vastaa ilomielin moninaiseen joukkoomme.

Voit tutustua toimintaamme näillä nettisivuilla sekä voit käydä lukemassa arvomme Demarinuorten nettisivuilta. Äläkä pelkää ottaa yhteyttä!