Uudenmaan Demarinuoret valitsivat viikonloppuna syyskokouksessaan Hämeenlinnassa puheenjohtajaksi vuodelle 2023 Anette Pottosen. 23-vuotias Anette asuu Helsingissä, opiskelee yhteisöpedagogiksi ja työskentelee SAKKI ry:ssä.

“Valinta puheenjohtajasta oli historiallisen tiukka mutta voimme varmasti olla kaikki tyytyväisiä päätökseen. Aneten hyvä asenne ja selkeät suunnitelmat tulevat varmasti kehittämään piiriä oikeaan suuntaan.” Tiivistää väistyvä puheenjohtaja Reeta Vaahtera. Tulevasta vuodesta suuren osan ulkomailla viettävä Vaahtera kiittää kuluneesta kaudesta ja toivottaa viisautta uudelle piirihallitukselle.

Piirin kehittämistyötä ei voi tehdä yksin, joten oli hienoa nähdä kuinka innokkaita toimijoita saimme piirihallitukseen.

”Ensi vuonna meillä on loistava mahdollisuus näkyä piirin alueella vahvasti ja sitouttaa uusia toimijoita mukaan toimintaan. Meidän tulee tarjota jäsenille monipuolisia osallistumistapoja piirin toimintaan, jotta jokainen jäsen löytää oman tapansa olla mukana. Piirin kehittämistyötä ei voi tehdä yksin, joten oli hienoa nähdä kuinka innokkaita toimijoita saimme piirihallitukseen” Anette linjaa.

Vuoden 2023 piirihallituksen uusiksi jäseniksi valittiin Eetu Laaksonen, Veera Cederlöf, Maksim Gladotsuk sekä varajäseneksi Atte Rainio. Lisäksi piirihallituksessa jatkavat Siru Nykänen ja Sami Salminen sekä varajäseninä Feresteh Akbari sekä Lauri Hietanen.

Yhteystiedot

Reeta Vaahtera
puheenjohtaja 2022
Uudenmaan Demarinuoret
reeta.vaahtera@gmail.com
045 7730 1711

Anette Pottonen
puheenjohtaja 2023
Uudenmaan Demarinuoret
anettepot@gmail.com
050 595 2585