(Kuva: Jalmari Salovirta)

Camilla Relander (22) on valittu Helsingin piirin uudeksi järjestösihteeriksi. Camilla on aloittanut järjestösihteerinä 26.1.2021. Hän opiskelee pohjoismaisia kieliä Helsingin yliopistossa, sekä oikeustradenomiksi Laurea-am­mat­ti­kor­kea­kou­lussa. Hän on myös toiminut eri nuoriso- ja opiskelijajärjestöissä, kuten Sosialidemokraattiset opiskelijat – SONK ry:n liittohallituksessa 2020 ja hän toimii kaudella 2021 heidän varapuheenjohtajana. Camillalle on kertynyt myös vankkaa kokemusta taloushallinnosta ja tapahtumajärjestämisestä Kymenlaakson Osakunnan sihteerinä, taloudenhoitajana sekä toiminnanohjaajana. Demarinuoretkin kuuluvat Camillalle tuttuun ympäristöön, sillä hän on toiminut myös aikaisemmin Kaakkois-Suomen Demarinuorissa.

”Olen todella innoissani päästessäni mukaan Helsingin Demarinuorten toimintaan. Vallitseva poikkeustilanne tuo omat haasteensa ja kuntavaalitkin lähestyvät kovaa vauhtia, mutta toivottavasti pääsisimme mahdollisimman pian tapaamaan jäsenten kanssa. Hyvällä mielellä tartun toimeen ja tulen osaksi yhteisöä!” kertoo Camilla iloisena.

”Meillä on ilo saada piiriimme osaava tyyppi töihin, joka osoitti osaamisensa jo ensimmäisessä tapaamisessamme. Camillalla on kokemusta erilaisista järjestöistä ja luottamustehtävistä, jotka tulee varmasti auttamaan häntä tulevissa haasteissa. Odotan innolla yhteistyötämme.” lausahtaa Helsingin Demarinuorten puheenjohtaja Rahim Alizada.

Tervetuloa töihin Demarinuorille Camilla!

Lisätiedot:

Camilla Relander
Järjestösihteeri
Helsingin Demarinuoret
p. 040 933 0309
camilla.relander@demarinuoret.fi

Rahim Alizada
Puheenjohtaja
Helsingin Demarinuoret
alizada.rahim@hotmail.com