Kouvolalainen Camilla Relander on valittu Demarinuorten järjestösuunnittelijan sijaiseksi 29.3.2022- 30.6.2023 väliselle ajalle. Relander aloittaa järjestösuunnittelijana 29.3.2022.

Relander opiskelee pohjoismaisia kieliä Helsingin yliopistossa sekä oikeustradenomiksi Laurea-am­mat­ti­kor­kea­kou­lussa. Hän on myös toiminut eri nuoriso- ja opiskelijajärjestöissä, kuten Sosialidemokraattiset opiskelijat – SONK ry:n liittohallituksessa 2020 ja vuonna 2021 heidän varapuheenjohtajana. Tehtävään hän siirtyy Helsingin Demarinuorten järjestösihteerin paikalta. Aikaisemmin Relander on toiminut myös Kaakkois-Suomen Demarinuorissa.

On innostavaa siirtyä keskustoimistolle järjestösuunnittelijan sijaisen tehtäviin. Aikani järjestösihteerinä Helsingin Demarinuorissa sekä viime vuonna myös Uudenmaan piirissä on tuonut paljon uusia ajatuksia ja näkökulmia järjestömme kehittämiseen. Tartun uusiin tehtäviini innostuneella ja motivoituneella otteella, Relander iloitsee.

On todella hienoa saada Camillan kaltainen osaaja Demarinuorten järjestösuunnittelijaksi. Camilla on vakuuttanut meidät visioillaan ja ajatuksillaan Demarinuorten kehittämisestä, hehkuttaa pääsihteeri Oscar Lindvall.

Järjestösuunnittelijan työnkuvaan kuuluu alueellisen toiminnan tukeminen, talous- ja hallintotehtäviä, sekä Demarinuorten liittokokouksen järjestely ja valmistelu.

 

Lisätiedot:

Camilla Relander
järjestösuunnittelija
Demarinuoret
p. 040 527 6336
camilla.relander@demarinuoret.fi

Oscar Lindvall
pääsihteeri
Demarinuoret
p. 040 645 2299
oscar.lindvall@demarinuoret.fi