Demarinuoret esittää Nasima Razmyaria ja Eero Vainiota SDP:n eurovaaliehdokkaiksi. Razmyar on helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu ja SDP:n eduskuntaryhmän tiedotussihteeri. Hän on profiloitunut suvaitsevaisuuden ja ihmisoikeuksien puolestapuhujana, saavuttaen ulostuloillaan valtakunnallista näkyvyyttä.

Demarinuorten toinen eurovaalilupaus on SDP:n varapuheenjohtaja, Lahden kaupunginvaltuutettu Eero Vainio. Hän on monipuolinen poliittinen vaikuttaja, jolle nuorisotyöttömyyden vähentäminen ja kansalaisoikeuksien edistäminen ovat sydämen asioita. Vainion tiukkoja lausuntoja kuunnellaan tarkasti sekä tämän omassa vaalipiirissä Hämeessä että laajemmin valtakunnan medioissa.

Demarinuorten puheenjohtaja Joona Räsänen kertoo seisovansa ylpeänä kahden nuoren ehdokkaan tukena.
– Euroopan parlamenttiin tarvitaan Nasiman ihmislähtöisyyttä ja Eeron ennakkoluulotonta asennetta. Demarinuoret haluaa Euroopan parlamenttiin ihmisiä, joilla on osaamista, uskottavuutta ja kykyä luoda Euroopan Unionille kirkasta tulevaisuutta. Kannustankin kaikkia mukaan vaalityöhön. Nyt on aika tukea nuoria lupauksia ja osallistua talkoisiin reilun ja vahvan Euroopan Unionin puolesta, Räsänen lataa.