Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii innostavaa, luovaa ja vastuullista

Järjestösihteeriä Kaakkois-Suomen piiriin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset yhdistyksen taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät. Lisäksi tehtävään kuuluu tehtäviä, jotka liittyvät Kaakkois-Suomen SDP:n kanssa solmittuun ostopalvelusopimukseen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä intoa kehittää piirin ja paikallisyhdistysten toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta ja sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja kirjanpidosta. Mikäli sinulla on graafisesta suunnittelusta tai sosiaalisen median sisällöntuotannosta osaamista, se on myös ehdottomasti etu!

Emme kuitenkaan oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vaikuttamisen parissa, joustavan työympäristön ja tilaa kokeilla ja luoda uutta. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Työ on kokoaikainen, sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Pääasiallinen työpiste voi sijaita joko Kouvolassa tai Lappeerannassa, riippuen hakijan toiveista. Korona-aikana työskentelemme tietenkin myös joustavasti etänä. Työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen: palkkaus lähtee 1928€/kk ja siinä huomioidaan mahdolliset kokemuslisät. Työssä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä cv pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 20.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen oscar.lindvall@demarinuoret.fi. Otsikoi viestisi “Järjestösihteeri”. Haastattelut järjestetään viikolla 21. 

Lisätietoja työnantajasta:

Oscar Lindvall
Pääsihteerin sijainen 1.6.2021 asti
oscar.lindvall@demarinuoret.fi 
040 645 2299

Lisätietoja työtehtävästä:

Jussi Tauriainen
koulutussuunnittelija
jussi.tauriainen@demarinuoret.fi
050 443 9948