Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii innostavaa, luovaa ja vastuullista

Järjestösihteeriä Länsi-Suomen piiriin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Länsi-Suomen Sosialidemokraattiset Nuoret ry on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, jonka toimialue on Pirkanmaa, Keski-Suomi ja Pohjanmaa. Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset yhdistyksen taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät.

Edellytämme valittavalta henkilöltä intoa kehittää piirin ja paikallisyhdistysten toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta ja sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja kirjanpidosta. Emme kuitenkaan oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vaikuttamisen parissa, joustavan työympäristön ja tilaa kokeilla ja luoda uutta. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Työ on osa-aikainen (21h/vko), sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Pääasiallinen työpiste sijaitsee Tampereella, mutta työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen. Työssä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä cv pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 10.10. klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen veera.alahuhta@demarinuoret.fi. Otsikoi viestisi “Järjestösihteeri”. Haastattelut järjestetään 16.10. ja 17.10. Tampereella. Mikäli nämä päivät eivät käy sinulle, mainitsethan sen hakemuksessasi, niin pystymme järjestelemään asiaa. 

Lisätietoja:

Veera Alahuhta

Pääsihteeri

veera.alahuhta@demarinuoret.fi

040 827 9779