Oletko luova, asiallinen, vastuullinen sekä langat käsissään pitävä henkilö? Jos olet, tule töihin Demarinuorille!

Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii järjestösihteeriä Länsi-Suomen piiriin, vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2017 alkaen.

Länsi-Suomen Sosialidemokraattiset Nuoret ry on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, jonka toimialue on Pirkanmaa, Keski-Suomi ja Pohjanmaa. Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset yhdistyksen taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät. Järjestösihteerin työ on itsenäistä, joten se vaatii paitsi oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta myös kykyä organisoida omat työtehtävät. Kirjanpidon alkeet tulee olla hallussa ja sinulla tulisi olla halua kehittää piirin toimintaa. Sosialidemokraattinen arvomaailma, sitoutuneisuus, kokemus järjestötoiminnasta sekä kiinnostus vaikuttaa, katsotaan eduksi.

Työ on osa-aikainen (19h/vko), sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Pääasiallinen työpiste sijaitsee Tampereella, mutta työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen. Työssä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä cv pyydetään toimittamaan viimeistään 31.7. klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen juuso.suutari@demarinuoret.fi tai postitse osoitteeseen Sosialidemokraattiset Nuoret ry, Siltasaarenkatu 18–20, 6. Krs., 00530 Helsinki. Viestin otsikkoon tai kirjekuoreen merkintä ”Järjestösihteeri”.

Lisätietoja:
Juuso Suutari
Pääsihteerin sijainen
juuso.suutari@demarinuoret.fi
040 84 88 215