Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii
JÄRJESTÖSIHTEERIÄ
Lounais-Suomen Demarinuorille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lounais-Suomen Sosialidemokraattiset Nuoret ry on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, jonka toimialue on Varsinais-Suomi ja Satakunta. Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset yhdistyksen taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät.  Järjestösihteerin työ on itsenäistä, joten se vaatii paitsi oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja myös kykyä organisoida omat työtehtävät.

Edellytämme valittavalta henkilöltä intoa kehittää piirin ja paikallisyhdistysten toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta ja sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja kirjanpidosta. Mikäli sinulla on graafisesta suunnittelusta tai sosiaalisen median sisällöntuotannosta osaamista, se on myös ehdottomasti etu. Emme kuitenkaan oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

Työ on osa-aikainen (22h/vko), sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Pääasiallinen työpiste sijaitsee Turussa, mutta työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhteen ehdot sisältäen mm. lounas-, virike- ja puhelinedun. Työsuhde alkaisi mahdollisimman pian, mielellään jo syyskuun aikana. Työsuhteessa sovelletaan 3 kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä cv pyydetään toimittamaan viimeistään 3.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen sofia.nevalainen@demarinuoret.fi. Viestin otsikkoon merkintä ”Järjestösihteeri”. Haastattelut järjestetään etänä viikolla 36. 

Lisätiedot:

Sofia Nevalainen
Demarinuorten pääsihteeri
sofia.nevalainen@demarinuoret.fi
p. 044 9728 066