Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii innostavaa, luovaa ja vastuullista järjestösihteeriä Savo-Karjalan piiriin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Savo-Karjalan Demarinuoret on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, joka toimii Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella. Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät sekä luottamushenkilöiden kanssa työskentely.

Edellytämme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, intoa kehittää toimintaa ja sosialidemokraattista arvomaailmaa. Edellytämme myös kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja ymmärrystä kirjanpidosta.

Emme kuitenkaan oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä. Odotamme hakijoilta sosiaalisuutta, innostuneisuutta ja viestinnällisiä taitoja. Toivomme sinun olevan iloinen ja yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn järjestössä, jossa on mahtava työporukka, joustava työympäristö sekä tilaa kokeilla uutta.  Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Työ on kokoaikainen sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Pääasiallinen työpiste sijaitsee Joensuussa, mutta työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen. Työssä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 25.11. klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen simo.rissanen@demarinuoret.fi. Otsikoi viestisi “Järjestösihteeri”.  Haastattelut järjestetään Joensuussa 28.-30.11. välisenä aikana. Työ alkaa 10.12. tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja työstä antavat:

Jenni Mainonen
Puheenjohtaja, Savo-Karjalan Demarinuoret
jennimainonen@gmail.com
050 563 6325

Noora Kettunen
Järjestösihteeri, Savo-Karjalan Demarinuoret
noora.kettunen@demarinuoret.fi
040 4846 774

Simo Rissanen
Pääsihteeri, Demarinuoret
simo.rissanen@demarinuoret.fi
050 466 9003