Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii innostavaa, luovaa ja vastuullista järjestösihteeriä Savo-Karjalan piiriin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Savo-Karjalan Demarinuoret on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, joka toimii Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella. Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät sekä luottamushenkilöiden kanssa työskentely.

Edellytämme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, intoa kehittää toimintaa ja sosialidemokraattista arvomaailmaa. Edellytämme myös kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja ymmärrystä kirjanpidosta.

Emme kuitenkaan oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä. Odotamme hakijoilta sosiaalisuutta, innostuneisuutta ja viestinnällisiä taitoja. Toivomme sinun olevan iloinen ja yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn järjestössä, jossa on mahtava työporukka, joustava työympäristö sekä tilaa kokeilla uutta. Työssäsi apuna ja tukena on Savo-Karjalan Demarinuorten motivoitunut piirihallitus ja paikallisosastot sekä työtoverit Demarinuorissa ympäri Suomea. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Työ on kokoaikainen sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Pääasiallinen työpiste sijaitsee Joensuussa, mutta työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen. Työssä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 8.11. klo 23.59 sähköpostitse osoitteeseen veera.alahuhta@demarinuoret.fi. Otsikoi viestisi “Järjestösihteeri”. Hakijoita haastatellaan jo ennen hakuajan päättymistä, ei siis kannata jäädä hakemuksen kanssa aikailemaan! Haastattelut järjestetään etänä Google Meet -alustalla. Toivomme, että voit aloittaa työssä jo marraskuun aikana. 

 

Lisätietoja työstä antavat:

Jenni Mainonen

Puheenjohtaja, Savo-Karjalan Demarinuoret

jennimainonen@gmail.com

050 563 6325

 

Anni Torni (6.11. asti)

Järjestösihteeri, Savo-Karjalan Demarinuoret

anni.torni@demarinuoret.fi

040 484 6774

 

Veera Alahuhta

Pääsihteeri, Demarinuoret

veera.alahuhta@demarinuoret.fi

040 7696376