Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii järjestösihteeriä Uudenmaan piiriin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Uudenmaan Demarinuoret on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, joka toimii Uudenmaan ja Hämeen vaalipiireissä. Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset Uudenmaan Demarinuorten ja sen paikallisyhdistysten taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät.

Edellytämme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, intoa kehittää piirin ja paikallisyhdistysten toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta ja sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja kirjanpidosta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää omia erityistaitojasi, jotka voivat olla vaikka taloudenhallintaa tai sosiaalisen median ja viestinnän taitoja.

Emme kuitenkaan oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vaikuttamisen parissa, joustavan työympäristön, tilaa kokeilla ja luoda uutta sekä laajat mahdollisuudet myös etätyöskentelyyn. Työssäsi apuna ja tukena on Uudenmaan Demarinuorten motivoitunut piirihallitus, työkaverit ympäri Suomea sekä Demarinuorten keskustoimiston väki. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut: kattava työterveyshuolto, lounas- ja virike-etu sekä puhelinetu.

Työ on osa-aikainen 22,5h/vko sisältäen ilta- ja viikonlopputöitä. Pääasiallinen työpiste sijaitsee Vantaalla. Työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen. Työssä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 7.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen camilla.relander@demarinuoret.fi. Otsikoi viestisi “Järjestösihteeri Uusimaa”. Haastattelut järjestetään viikolla 33.

Toivomme, että voit aloittaa työssä elokuun aikana.

Lisätietoja työstä antavat:

Reeta Vaahtera
Uudenmaan Demarinuoret
Puheenjohtaja
reeta.vaahtera@gmail.com
p. 045 773 01711

Camilla Relander
Demarinuoret
Pääsihteerin sijainen
camilla.relander@demarinuoret.fi
p. 050 338 7336