Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii järjestösihteeriä Uudenmaan piiriin.

Uudenmaan Demarinuoret on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, joka toimii Uudenmaan ja Hämeen vaalipiirissä. Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset Uudenmaan Demarinuorten ja sen paikallisyhdistysten taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät, Demokraatin aluesivujen toimittaminen sekä Uudenmaan Demarinuorten piirihallituksen kanssa työskentely. Järjestösihteeri toimii myös asiakaspalvelutehtävissä puoluetoimiston aulassa yhtenä päivänä viikossa.

Edellytämme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, intoa kehittää piirin toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta ja sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja ymmärryksen kirjanpidosta.

Emme kuitenkaan oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vaikuttamisen parissa, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla ja luoda uutta. Työssäsi apuna ja tukena on Uudenmaan Demarinuorten motivoitunut piirihallitus. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Työ on osa-aikainen (22h/vko) sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ajalle 10.9.2018–07.08.2019. Pääasiallinen työpiste sijaitsee Vantaalla, mutta työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen. Työssä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 24.8. klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen simo.rissanen@demarinuoret.fi. Otsikoi viestisi “Järjestösihteeri”. Haastattelut järjestetään Helsingissä viikon 35 alussa.

 

Lisätietoja työstä antavat:

Pinja Perholehto

Puheenjohtaja, Uudenmaan Demarinuoret

pinja.perholehto@demarinuoret.fi

0400 596 521

 

Mirva Wiik

Järjestösihteeri, Uudenmaan Demarinuoret

040 5131 889

 

Simo Rissanen

Pääsihteeri, Demarinuoret

simo.rissanen@demarinuoret.fi

050 466 9003