Sosialidemokraattiset Nuoret ry hakee järjestösuunnittelijan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus, joka kestää 30.6.2023 saakka. 

Järjestösuunnittelija työskentelee tiiviisti osana Demarinuorten järjestöosastoa, joka muodustuu pääsihteeristä, koulutussuunnittelijasta ja järjestösuunnittelijasta. Järjestöosasto vastaa liiton järjestöllisistä asioista sekä koulutus- ja tapahtumatuotannosta. 

Järjestösuunnittelijan tehtäviin kuuluvat:

  • alueellisen ja paikallisen toiminnan tukeminen neuvomalla käytännön asioissa, kouluttamalla, tuottamalla tukimateriaalia ja innostamalla vapaaehtoistoimijoita,
  • liiton taloushallinnon käytännön tehtävistä vastaaminen, talouden seuraaminen ja suunnitteleminen,
  • 20.-22.5. liittokokouksen käytännön järjestelyt,
  • osallistuminen muihin tapahtumajärjestämisen tehtäviin,
  • liiton aluetyöntekijöiden tukeminen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kokemusta järjestötoiminnasta, ymmärrystä taloushallinnosta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi luemme kirjanpidon ja taloushallintojärjestelmien tuntemuksen sekä kokemuksen opiskelija- ja nuorisojärjestötoiminnasta. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn valtakunnallisessa järjestössä, mukavan työporukan, joustavan työympäristön ja tilaa kokeilla uutta. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka määräytyy Demarinuorten ja JTL:n TES:n mukaan ja lähtee n. 2300 e/kk. Palkka tarkentuu työtehtävän vastuun ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarjoamme lisäksi kattavat työsuhde-edut (mm. lounas- ja virike-etu ja laaja työterveyshuolto). Työ edellyttää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyöskentelyä.

Pyydämme hakijoita toimittamaan hakemuksen ja ansioluettelon 3.3.2022 klo 23:59 mennessä pääsihteeri Oscar Lindvallille osoitteeseen oscar.lindvall@demarinuoret.fi (otsikoksi ”Järjestösuunnittelija”). Haastattelut järjestetään 9.-10.3. välisenä aikana  ja työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Oscar Lindvall
pääsihteeri
oscar.lindvall@demarinuoret.fi
040 645 2299

Pinja Perholehto
puheenjohtaja
pinja.perholehto@demarinuoret.fi
040 059 6521