Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii osa-aikaista järjestösihteerin sijaista Uudenmaan piiriin.

Uudenmaan Demarinuoret on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n piirijärjestö, joka toimii Uudenmaan ja Hämeen vaalipiirissä. Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset Uudenmaan Demarinuorten ja sen paikallisyhdistysten taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät sekä Uudenmaan Demarinuorten piirihallituksen kanssa työskentely. 

Edellytämme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, intoa kehittää piirin toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta ja sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja ymmärryksen kirjanpidosta. 

Emme kuitenkaan oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vaikuttamisen parissa, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla ja luoda uutta. Meillä on laajat mahdollisuudet myös etätyöhön. Työssäsi apuna ja tukena on Uudenmaan Demarinuorten motivoitunut piirihallitus, työkaverit ympäri Suomea sekä Demarinuorten keskustoimiston väki. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut: kattava työterveyshuolto, lounas- ja virike-etu sekä puhelinetu. 

Työ on osa-aikainen (18h/vko) sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus vuoden 2021 loppuun. Aloitus tammikuun 2021 aikana tai sopimuksen mukaan. Pääasiallinen työpiste sijaitsee Vantaalla, mutta meillä on joustavat etätyömahdollisuudet. Työ saattaa sisältää myös jonkin verran matkustamista. Palkkaus on Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välisen TES:n mukainen ja lähtötaso on hiukan alle 1000 e/kk. Työssä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 6.1. mennessä osoitteeseen veera.alahuhta@demarinuoret.fi. Otsikoi viestisi “Järjestösihteeri”. Haastattelut järjestetään etänä viikon 2 alussa.

 

Lisätietoja työstä antavat:

 

Sami Salminen

Puheenjohtaja, Uudenmaan Demarinuoret

044 544 9204

 

Veera Alahuhta (16.12.2020 saakka)

Pääsihteeri, Demarinuoret

veera.alahuhta@demarinuoret.fi

040 769 6376