Sosialidemokraattiset Nuoret ry hakee KOULUTUSSUUNNITTELIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Koulutussuunnittelijan vastuulla ovat muun muassa:

  • Demarinuorten valtakunnallisten tapahtumien järjestäminen
  • Koulutussisältöjen kehittäminen yhdessä luottamushenkilöiden kanssa
  • Jäsenrekisterin ylläpitäminen ja kehittäminen
  • Jäsenhankinnan ideointi ja kehittäminen

Vaikka työ sisältää rutiineja, on jokainen työviikko erilainen ja siksi myös tehtäväkenttä elää ja muuttuu muun toiminnan mukana.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kokemusta järjestötoiminnasta, ymmärrystä tapahtumatuotannosta, sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä sosialidemokraattista arvomaailmaa. Työssä vaaditaan lisäksi ongelmanratkaisutaitoja ja yhteistyökykyä.  Eduksi luemme kiinnostuksen viestinnän kehittämistä kohtaan ja Demarinuorten toiminnan tuntemuksen. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn valtakunnallisessa järjestössä, mahtavan työporukan, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla uutta. Palkan lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut, mm. laaja työterveys, lounasetu, virike-etu ja puhelinetu sekä mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoa kouluttautumalla.

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 31.12.2021 saakka, kokoaikainen (35h/vko, 15.6.-15.8. välillä 30h/vko) ja siinä noudatetaan Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välistä työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy palkkataulukon mukaisesti, lähtien 2195,76€/kk. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Pyydämme hakijoita toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon pdf-tiedostoina 14.3.2021 mennessä pääsihteeri Veera Alahuhdalle osoitteeseen paasihteeri@demarinuoret.fi (viestin otsikoksi ”Koulutussuunnittelija”).

Haastattelut järjestetään viikolla 11 ja työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella 5.3. klo 8-12 & 8.3. klo 8-13

Veera Alahuhta

Pääsihteeri

veera.alahuhta@demarinuoret.fi

0407696376