Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii joukkoonsa POLIITTISTA SUUNNITTELIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Poliittinen suunnittelija vastaa Demarinuorten poliittisen sisällön suunnittelusta ja kampanjoista yhdessä puheenjohtajan ja viestintäsuunnittelijan kanssa. Työhön sisältyy myös mm. Demarinuorten työryhmien koordinointia, kannanottojen ja asiakirjojen valmistelua sekä Demarinuorten kansainväliseen toimintaan liittyviä tehtäviä.

Edellytämme hakijalta kiinnostusta politiikan tekemiseen, kokemusta järjestötoiminnasta, intoa kehittää Demarinuorten toimintaa sekä sosialidemokraattista arvomaailmaa. Työ vaatii itseohjautuvaa työotetta ja oma-aloitteisuutta projektien sekä hankkeiden koordinoimisessa. Eduksi katsomme kokemuksen poliittisten sisältöjen valmistelusta ja kansainvälisestä toiminnasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn valtakunnallisessa järjestössä, mahtavan työporukan, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla uutta. Palkan lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut, mm. laaja työterveys, lounasetu, virike-etu ja puhelinetu sekä mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoa kouluttautumalla.

Tehtävä on kokoaikainen (35h/vko, 15.6.-15.8. välillä 30h/vko) ja siinä noudatetaan Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välistä työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy palkkataulukon mukaisesti, lähtien 2195,76€/kk. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Hakemus ja CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 14.3.2021 aikana Veera Alahuhdalle osoitteeseen paasihteeri@demarinuoret.fi. Otsikoi viestisi “Poliittinen suunnittelija”. Työhaastattelut järjestetään viikolla 11. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. 

Pyydämme sinua lisäksi kertomaan hakemuksessasi mitkä ovat mielestäsi Demarinuorille tärkeimmät ajankohtaiset poliittiset trendit vuosina 2021-2022.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella 5.3. klo 8-12 & 8.3. klo 8-13

Veera Alahuhta

Pääsihteeri

veera.alahuhta@demarinuoret.fi