Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii joukkoonsa POLIITTISTA SUUNNITTELIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Poliittinen suunnittelija vastaa Demarinuorten poliittisen sisällön suunnittelusta ja kampanjoista yhdessä puheenjohtajan ja viestintäsuunnittelijan kanssa. Työhön sisältyy myös mm. Demarinuorten työryhmien koordinointia, kannanottojen ja asiakirjojen valmistelua sekä Demarinuorten kansainväliseen toimintaan liittyviä tehtäviä.

Edellytämme hakijalta kiinnostusta politiikan tekemiseen, kokemusta järjestötoiminnasta, intoa kehittää Demarinuorten toimintaa sekä sosialidemokraattista arvomaailmaa. Työ vaatii lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja projektien sekä hankkeiden koordinoimiseen. Eduksi katsomme kokemuksen poliittisten sisältöjen valmistelusta ja kansainvälisestä toiminnasta.

Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn valtakunnallisessa järjestössä, mahtavan työporukan, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla uutta. Palkan lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut.

Toivomme poliittisen suunnittelijan aloittavan työnsä toukokuussa sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen (36,25h/vko) ja siinä noudatetaan Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välistä työehtosopimusta. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Hakemus ja CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 22.4.2019 aikana Simo Rissaselle osoitteeseen simo.rissanen@demarinuoret.fi.

Pyydämme sinua lisäksi kertomaan hakemuksessasi mitkä ovat mielestäsi Demarinuorille tärkeimmät ajankohtaiset poliittiset trendit.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Veera Alahuhta
Poliittinen suunnittelija (15.4. asti)
veera.alahuhta@demarinuoret.fi
040 827 9779

Simo Rissanen
Pääsihteeri
simo.rissanen@demarinuoret.fi
050 466 9003