Sosialidemokraattiset Nuoret ry hakee vaalikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen huhtikuun 2023 loppuun asti. Vaalikoordinaattori työskentelee liiton keskustoimistolla osana sekä järjestöllistä että poliittista osastoa.

Vaalikoordinaattorin tehtävään kuuluu muun muassa:

  • Eduskuntavaalityön suunnittelu ja koordinointi yhdessä poliittisen osaston kanssa
  • Piiri- ja aluejärjestöjen vaalityön tukeminen
  • Vaalitapahtumien järjestämiseen osallistuminen
  • Muu tapahtumatuotanto yhdessä järjestösektorin kanssa
  • Viestinnälliset tehtävät, kuten vaaliviestintä, jäsenkirje ja sosiaalisen median ylläpito

Edellytämme valittavalta henkilöltä kokemusta järjestötoiminnasta, ymmärrystä viestinnästä, vaalikampanjoinnista ja tapahtumatuotannosta, sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi luemme Demarinuorten toiminnan tuntemuksen, monipuolisen viestintäosaamisen sekä laajemman kielitaidon.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn valtakunnallisessa järjestössä, mukavan työporukan, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla uutta. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka määräytyy Demarinuorten ja JTL:n TES:n mukaan ja on noin 2200 e/kk. Palkka tarkentuu työtehtävän vastuun ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarjoamme lisäksi kattavat työsuhde-edut (mm. lounasetu ja laaja työterveyshuolto). Työ edellyttää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyöskentelyä.

Pyydämme hakijoita toimittamaan työhakemuksen ja ansioluettelon 11.9.2022 mennessä pääsihteeri Sara Saloselle osoitteeseen sara.salonen@demarinuoret.fi otsikolla “Vaalikoordinaattori”. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Haastattelut pyritään järjestämään 16.9.

Lisätietoja tehtävästä

Sara Salonen
pääsihteeri
sara.salonen@demarinuoret.fi
040 483 9976