Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset Pohjois-Suomen Demarinuorten ja sen paikallisyhdistysten taloudenhoitoon, hallintoon, viestintään ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät sekä Pohjois-Suomen Demarinuorten piirihallituksen kanssa työskentely.

Edellytämme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, intoa kehittää piirin toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta ja sosialidemokraattista arvomaailmaa. Tehtävässä menestyy yhteistyökykyinen ja avoin ihminen, joka osaa työskennellä myös itsenäisesti. Eduksi katsomme kokemuksen viestinnästä ja tapahtumien järjestämisestä sekä ymmärryksen kirjanpidosta. Emme kuitenkaan oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

Järjestösihteerinä pääset edistämään arvojamme tasa-arvoa, vapautta ja yhdenvertaisuutta. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vaikuttamisen parissa, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla ja luoda uutta. Työssäsi apuna ja tukena on Pohjois-Suomen Demarinuorten piirihallitus sekä Demarinuorten keskustoimiston porukka. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhteen ehdot sisältäen mm. lounas-, virike- ja puhelinedun.

Työ on vakituinen ja osa-aikainen (18h/vko) sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Pääasiallinen työpiste sijaitsee Oulussa, mutta työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Myös etätyöskentely onnistuu joustavasti. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on B-ajokortti. Työssä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 24.5.2020 klo 23.59 mennessä sähköpostitse osoitteeseen paasihteeri@demarinuoret.fi Otsikoi viestisi “Järjestösihteeri”. Haastattelut järjestetään etänä viikolla 22 ilta-aikoina. Työn aloitus on 27.7.2020 tai sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja työstä antavat:

Ronja Kuorikoski
Puheenjohtaja
Pohjois-Suomen Demarinuoret
ronja.kuorikoski@gmail.com
0456442981

Veera Alahuhta
Pääsihteeri
Demarinuoret
veera.alahuhta@demarinuoret.fi
0407696376