Järjestösihteerin työnkuvaan kuuluvat erilaiset Pohjois-Suomen Demarinuorten ja sen paikallisyhdistysten taloudenhoitoon, hallintoon, tiedotukseen ja tapahtumien käytännön järjestelyihin liittyvät tehtävät sekä Pohjois-Suomen Demarinuorten piirihallituksen kanssa työskentely.

 

Edellytämme valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta, intoa kehittää piirin toimintaa, ymmärrystä taloushallinnosta ja sosialidemokraattista arvomaailmaa. Eduksi katsomme kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja ymmärryksen kirjanpidosta. Emme kuitenkaan oleta sinun olevan valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn vaikuttamisen parissa, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla ja luoda uutta. Työssäsi apuna ja tukena on Pohjois-Suomen Demarinuorten piirihallitus sekä Demarinuorten keskustoimiston porukka. Palkan lisäksi tarjoamme hyvät työsuhteen ehdot sisältäen mm. lounas-, virike- ja puhelinedun.

 

Työ on vakituinen ja osa-aikainen (18h/vko) sisältäen myös ilta- ja viikonlopputöitä. Pääasiallinen työpiste sijaitsee Oulussa, mutta työ sisältää myös jonkin verran matkustamista. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on B-ajokortti. Työssä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

 

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 19.9. klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen paasihteeri@demarinuoret.fi Otsikoi viestisi “Järjestösihteeri”. Haastattelut järjestetään Oulussa 25.9. ja 26.9. Työ alkaa lokakuun alussa tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja työstä antavat:

 

Lotta Kuismanen (arkisin klo 16 jälkeen)

Puheenjohtaja, Pohjois-Suomen Demarinuoret

lotta.kuismanen@gmail.com

045 8957757

 

Veera Alahuhta

Pääsihteeri, Demarinuoret

veera.alahuhta@demarinuoret.fi

040 827 9779