Sosialidemokraattiset Nuoret ry hakee JÄRJESTÖSUUNNITTELIJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Järjestösuunnittelijan vastuulla ovat muun muassa:

  • Demarinuorten taloudenhoidon, laskutuksen ja hallinnon käytännön tehtävät
  • tapahtumasuunnittelu ja -järjestely yhdessä muun henkilöstön kanssa
  • liiton aluetoimitsijoiden koulutus ja käytännön neuvonta
  • liittokokousjärjestelyt

Vaikka työ sisältää rutiineja, on jokainen työviikko erilainen ja siksi myös tehtäväkenttä elää ja muuttuu muun toiminnan mukana.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kokemusta järjestötoiminnasta ja taloushallinnon tehtävistä, sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä sosialidemokraattista arvomaailmaa. Työssä vaaditaan lisäksi ongelmanratkaisutaitoja ja yhteistyökykyä. Eduksi luemme kirjanpidon ja taloushallintojärjestelmien tuntemuksen sekä kokemuksen tapahtumajärjestelyistä.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn valtakunnallisessa järjestössä, mahtavan työporukan, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla uutta. Palkan lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut.

Tehtävässä noudatetaan Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välistä työehtosopimusta. Järjestösuunnittelijan tehtävä sijoittuu järjestön palkkaluokkaan 27 ja peruspalkka on 2114,66€ kuukaudessa. Työ edellyttää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyöskentelyä sekä matkustusvalmiutta, mistä maksetaan peruspalkan päälle kokonaistyöajan lisää.

Pyydämme hakijoita toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon pdf-tiedostoina 11.10.2017 klo 12.00 mennessä pääsihteeri Simo Rissaselle osoitteeseen simo.rissanen@demarinuoret.fi (viestin otsikoksi ”Järjestösuunnittelija”).

Haastattelut järjestetään 16.10. iltapäivällä ja illalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:
Simo Rissanen
Pääsihteeri
simo.rissanen@demarinuoret.fi
p. 050 466 9003