Kesän suunnitelmat auki? Etsitkö uusia haasteita?

Demarinuoret hakee oma-aloitteista ja innokasta kokopäiväistä kesätyöntekijää kesä-elokuun ajaksi keskustoimistollemme Helsinkiin. Tehtävät ja työnkuva ovat monipuolisia ja räätälöidään valittavan henkilön mukaan, mutta pääset oppimaan ainakin seuraavia asioita:

  • Tapahtumien ja koulutusten suunnittelu ja järjestäminen
  • Politiikan seuranta ja poliittinen valmistelu
  • Toimiston asiakaspalvelutehtävät
  • Viestintä ja sosiaalinen media

Sinun ei tarvitse olla valmis politiikan ammattilainen tai järjestöguru, mutta katsomme eduksi kokemuksen järjestötoiminnasta. Toivomme, että osaat kirjoittaa sujuvasti suomeksi ja sinulla on vähintään perustason tietotekniset taidot. Eduksi katsomme lisäksi kokemuksen viestinnästä tai politiikasta ja Demarinuorten toiminnan tuntemuksen. Tärkein ominaisuus on kuitenkin into osallistua järjestön toimintaan ja kehittämiseen osana Demarinuorten porukkaa.

Tarjoamme sinulle varmasti uusia kokemuksia, riittävästi apua ja opastusta työhösi sekä mahdollisuuden kehittyä työntekijänä ja järjestöosaajana. Olemme joustava työnantaja ja lähtökohtaisesti pyrimme sovittamaan mahdolliset kesän menosi aikatauluihimme. Vastineeksi olet valmis tekemään tarvittaessa töitä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Mahtavan työympäristön lisäksi käytössäsi on Hakaniemen legendaarinen lounastarjonta, ja aurinkoisina päivinä voit siirtää työpisteesi Tokoinrantaan tai Pirittan terassille.

Maksamme kesätyöstä TES:sin mukaisen korvauksen, jonka päälle tarjoamme lounas- ja puhelinedun. Mainitsethan hakemuksessasi kuitenkin palkkatoiveesi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-tiedostoina pääsihteeri Veera Alahuhdalle osoitteeseen veera.alahuhta@demarinuoret.fi  viimeistään 08.05 aikana. Otsikoi hakemuksesi “Kesätyöntekijä”. Haastattelemme hakijoita sitä mukaa kun hakemuksia saamme, eli mahdollisesti jo hakuajan aikana.
Työ alkaa kesäkuun aikana sopimuksen mukaan.

Veeraan voit olla yhteydessä työhön liittyvissä kysymyksissä sähköpostitse
(veera.alahuhta@demarinuoret.fi) tai puhelimitse numeroon 040 827 9779.