Etsitkö uusia haasteita? Miltä kuulostaisi kesätyö mielenkiintoisten ja monipuolisten järjestöhommien parissa?

Demarinuoret hakee oma-aloitteista ja innokasta kokopäiväistä kesätyöntekijää touko-elokuun ajaksi keskustoimistollemme Helsinkiin. Tehtävät ja työnkuva ovat monipuolisia ja räätälöidään valittavan henkilön mukaan, mutta pääset oppimaan ainakin seuraavia asioita:

  • Tapahtumien ja koulutusten järjestäminen
  • Toimiston asiakaspalvelutehtävät
  • Liittokokouksen järjestelyt
  • Asiakirjojen ja kannanottojen kanssa työskentely
  • Viestintä ja sosiaalinen media

Sinun ei tarvitse olla valmis politiikan ammattilainen tai järjestöguru, mutta katsomme eduksi kokemuksen järjestötoiminnasta. Toivomme, että osaat kirjoittaa sujuvasti suomeksi ja sinulla on vähintään perustason tietotekniset taidot. Eduksi katsomme lisäksi kokemuksen viestinnästä ja Demarinuorten toiminnan tuntemuksen. Tärkein ominaisuus on kuitenkin into osallistua järjestön toimintaan ja kehittämiseen osana Demarinuorten porukkaa.

Tarjoamme sinulle varmasti uusia kokemuksia, riittävästi apua ja opastusta työhösi sekä mahdollisuuden kehittyä työntekijänä ja järjestöosaajana. Olemme joustava työnantaja ja lähtökohtaisesti pyrimme sovittamaan mahdolliset kesän menosi aikatauluihimme. Vastineeksi olet valmis tekemään tarvittaessa töitä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Mahtavan työympäristön lisäksi käytössäsi on Hakaniemen legendaarinen lounastarjonta, ja aurinkoisina päivinä voit siirtää työpisteesi Tokoinrantaan tai Pirittan terassille.

Maksamme kesätyöstä TES:sin mukaisen korvauksen, jonka päälle tarjoamme lounas- ja puhelinedun. Mainitsethan hakemuksessasi kuitenkin palkkatoiveesi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-tiedostoina pääsihteeri Simo Rissaselle osoitteeseen simo.rissanen@demarinuoret.fi 02.05.2018 klo 16.00 mennessä. Otsikoi hakemuksesi “Kesätyöntekijä”.

Haastattelemme hakijoita sitä mukaa kun hakemuksia saamme, eli mahdollisesti jo hakuajan aikana, kuitenkin viimeistään 3.5. Työ alkaa 7.5. tai sopimuksen mukaan.

Simoon voit olla yhteydessä myös työhön liittyvissä kysymyksissä sähköpostitse tai puhelimitse numeroon 050 466 9003.