Sosialidemokraattiset Nuoret ry hakee pääsihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Pääsihteeri toimii esihenkilönä Demarinuorten henkilöstölle ja vastaa liiton taloudesta, hallinnosta sekä toiminnan kehittämisestä. Työhön sisältyy myös raportointiin ja varainhankintaan liittyviä tehtäviä.

Mitä odotamme sinulta?
Olet kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja hankkinut aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta. Tunnet Demarinuorten toiminnan ja toimintakentän sekä jaat sosialidemokraattisen arvomaailman. Sinulla on valmiudet toimia yhdistys- ja taloushallinnon parissa koordinoiden ja kehittäen toimintaa. Kaikkien kanssa toimeentulevana esihenkilönä hallitset henkilöstöhallinnon ja tunnet asiantuntijaorganisaation johtamisen erityispiirteitä. Omaat vahvat ongelmaratkaisutaidot, kykenet toimimaan itsenäisesti ja olet tottunut vastuullisten projektien luotsaamiseen.

Pääsihteerinä edustat Demarinuoria myös ulospäin. Hyödynnät ja laajennat olemassa olevia verkostojasi ja työskentelet mielelläsi sidosryhmien kanssa. Viestit sujuvasti vähintään suomeksi, englannin ja ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn politiikan näköalapaikalla osana asiantuntevaa ja mukavaa työporukkaa. Saat tilaa toimia, oppia ja luoda uutta joustavassa ympäristössä. Tukena työssäsi on henkilöstön lisäksi motivoitunut liittohallitus sekä iso joukko mahtavia jäseniä.

Tehtävästä maksettava kuukausipalkka määräytyy Demarinuorten ja JTL:n työehtosopimuksen mukaan työsuhteen alussa n. 3000 euroon, mutta tarkentuu hakijan aiemman kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tarjoamme lisäksi kattavat työsuhde-edut ja joustavan työajan.

Kiinnostuitko?
Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, olet etsimämme henkilö! Lähetä hakemuksesi ja CV pdf-tiedostoina viimeistään 20.4.2021 klo 18 mennessä osoitteeseen pinja.perholehto@demarinuoret.fi. Merkitse viestisi otsikoksi “Pääsihteeri”.

Liitäthän hakemuksen yhteyteen vastauksesi seuraavaan ennakkotehtävään:
Pääsihteerin työssä vaaditaan kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja visioida tulevaa. Mitä haluaisit saavuttaa ensimmäisen vuoden aikana, mikäli tulet valituksi tehtävään? Kirjoita vapaamuotoinen teksti (pituudeltaan 1-2 sivua), jossa kerrot millaisiin asioihin haluaisit tarttua ja kuinka kehittäisit niitä sekä miltä toivot järjestön ja/tai valitsemiesi asioiden näyttävän vuoden kuluttua.

Haastattelut tehtävään pyritään järjestämään 22.4. iltapäivällä ja illalla etäyhteyksin. Ilmoitathan hakemuksessasi jos kyseinen ajankohta ei sovi. Työ alkaa toukokuun aikana tai sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja työstä antavat:

Pinja Perholehto
puheenjohtaja
pinja.perholehto@demarinuoret.fi
0400 596 521

Veera Alahuhta (8.4.-20.4.2021)
pääsihteeri
veera.alahuhta@demarinuoret.fi
040 7696376