Sosialidemokraattiset Nuoret ry hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen pääsihteeriä.

Pääsihteeri toimii esihenkilönä Demarinuorten henkilöstölle sekä vastaa liiton taloudesta, hallinnosta ja toiminnan kehittämisestä.

Mitä odotamme sinulta?

Olet hankkinut aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta, tunnet Demarinuorten toimintakentän ja jaat sosialidemokraattisen arvomaailman. Kaikkien kanssa toimeentulevana esihenkilönä ymmärrät henkilöstöhallintoa ja haluat vahvistaa osaamistasi asiantuntijaorganisaation johtajana. Sinulla on valmiudet toimia yhdistys- ja taloushallinnon parissa koordinoiden ja kehittäen toimintaa. Omaat vahvat ongelmaratkaisutaidot, kykenet toimimaan itsenäisesti ja olet tottunut vastuullisten projektien luotsaamiseen.

Pääsihteerinä osallistut myös liiton järjestölliseen toimintaan ja edustat Demarinuoria myös ulospäin. Hyödynnät ja laajennat olemassa olevia verkostojasi ja työskentelet sidosryhmien kanssa. Viestit sujuvasti vähintään suomeksi, toinen kotimainen ja muut kielet lasketaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn politiikan näköalapaikalla. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa saat tilaa toimia, oppia ja luoda uutta. Tukena työssäsi on henkilöstön lisäksi motivoitunut liittohallitus sekä suuri joukko jäseniä. Mahdollistamme ammatillisen kasvun tarjoamalla lisäksi mahdollisuuden työnohjaukseen ja palkalliseen kouluttautumiseen.

Tehtävästä maksettava kuukausipalkka määräytyy Demarinuorten ja JTL:n työehtosopimuksen mukaan työsuhteen alussa n. 2800 euroon, mutta tarkentuu hakijan aiemman kokemuksen mukaan. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut (mm. lounasetu, laaja työterveys) ja joustavan työajan.

Tehtävänkuva on 30.6.2023 saakka pääsihteeri (työvapaan sijaisuus). Tämän jälkeen työtehtäviin neuvotellaan tarvittaessa päivitystä, kuitenkin siten, että työehdot eivät heikkene ja tehtävän vaativuustaso säilyy.

Kiinnostuitko? Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, olet etsimämme henkilö! Lähetä hakemuksesi ja CV pdf-tiedostoina viimeistään 24.6. mennessä osoitteeseen pinja.perholehto@demarinuoret.fi. Merkitse viestisi otsikoksi “Pääsihteeri”.

Liitäthän hakemuksen yhteyteen vastauksesi seuraavaan ennakkotehtävään:

Pääsihteerin työssä vaaditaan kykyä johtaa ja tukea keskustoimiston henkilöstöä sekä osaltaan myös aluetyöntekijöitä yhdessä piirien puheenjohtajien kanssa. Millaisin periaattein toimisit esihenkilönä asiantuntijaorganisaatiossa?

Kirjoita vapaamuotoinen teksti (pituudeltaan 1 A4), jossa kerrot millaisiin asioihin haluaisit päästä esihenkilönä tarttumaan ja kuinka kehittäisit niitä.

Haastattelut tehtävään pyritään järjestämään 29.-30.6. iltapäivällä. Ilmoitathan hakemuksessasi, jos kyseinen ajankohta ei sovi.


Lisätietoja työstä antaa:

Pinja Perholehto
puheenjohtaja
pinja.perholehto@demarinuoret.fi
0400 596 521