Sosialidemokraattiset Nuoret ry hakee sopimuksen mukaan tai viimeistään 15.9. alkavaan työsuhteeseen

PÄÄSIHTEERIÄ

johtamaan poliittisen nuorisojärjestökentän asiantuntevinta ja osaavinta järjestöorganisaatiota.

Pääsihteeri toimii esihenkilönä Demarinuorten henkilöstölle sekä vastaa liiton taloudesta ja hallinnosta. Näiden lisäksi pääsihteeri huolehtii organisaation kehittämiseen ja järjestökoneiston kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä yhdessä liittohallituksen kanssa.

Tunnet Suomen poliittisen järjestelmän toimintaperiaatteet ja olet kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Tunnet sosialidemokraattisen järjestöperheen ja jaat sen arvot ja ajatukset. Hallitset järjestöelämän taloushallinnon ja siihen liittyvät suunnittelu- ja valmistelutehtävät. Tunnet poliittisen nuorisojärjestön hallintoon ja sen prosesseihin liittyvät erityispiirteet. Kaikkien kanssa toimeentulevana ja päämäärätietoisena esimiehenä hallitset myös henkilöstöhallinnon ja tunnet asiantuntijaorganisaation johtamiseen liittyvät erityispiirteet. Tunnistat ihmisten vahvuudet ja osaat ohjata ne parhaaseen mahdolliseen käyttöön.

Pääsihteerinä edustat Demarinuoria myös ulospäin. Hyödynnät ja laajennat olemassa olevia verkostojasi. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, myös ruotsin kielen taidosta on sinulle erityistä etua. Kykenet toimimaan tarvittaessa myös kansainvälisten asioiden parissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn suomalaisen politiikan näköalapaikalla. Inspiroivan työyhteisön ja palkan lisäksi tarjoamme sinulle myös varsin kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Mikäli koet edellä kuvatut ominaisuuden omiksesi, olet etsimämme henkilö! Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera viimeistään 30.7. klo 23.59 mennessä sähköpostitse osoitteeseen mikkel.nakkalajarvi@demarinuoret.fi. Sähköpostin otsikkoriville merkintä ”Pääsihteeri”.

Haastattelut tehtävään pyritään järjestämään 8.-9.8 välisenä aikana ja valinta on tarkoitus tehdä 20.8.2017 järjestettävässä liittohallituksen kokouksessa.

Lisätietoja:
Mikkel Näkkäläjärvi, mikkel.nakkalajarvi@demarinuoret.fi, p. 040 076 5002
Miikka Lönnqvist, miikka.lonnqvist@demarinuoret.fi, p. 050 542 0160