VIESTINTÄSUUNNITTELIJAREKRY

Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii joukkoonsa
VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Viestintäsuunnittelija vastaa Demarinuorten viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Työhön kuuluu mm. järjestön sisäinen ja ulkoinen viestintä, vaali- ja kampanjaviestinnän suunnittelu sekä osallistuminen Demarinuorten poliittisen toiminnan suunnitteluun.

Edellytämme valittavalta viestinnällistä visiota, hyvää visuaalista silmää, kiinnostusta poliittiseen vaikuttamiseen, virheetöntä ja sujuvaa suomen kielen taitoa, sosialidemokraattista arvomaailmaa sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi luemme kokemuksen politiikasta tai järjestöistä ja kyvyn omaksua erilaisia ohjelmistoja erityisesti kuvien ja videoiden käsittelyyn liittyen.

Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis ammattilainen, vaan pitkää kokemusta tärkeämpää on innokas asenne ja halu kehittyä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn valtakunnallisessa järjestössä, mahtavan työporukan, joustavan työympäristön sekä tilaa kokeilla uutta. Palkan lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut.

Toivomme viestintäsuunnittelijan aloittavan työnsä 1.10. tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen (36,25h/vko) ja siinä noudatetaan Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välistä työehtosopimusta. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Hakemus ja CV pyydetään toimittamaan pdf-tiedostoina viimeistään 21.09.2018 klo 16.00 mennessä pääsihteeri Simo Rissaselle osoitteeseen simo.rissanen@demarinuoret.fi. Otsikoi viestisi “Viestintäsuunnittelija”. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Työhakemuksen ja ansioluettelon lisäksi toivomme sinun liittävän mukaan vapaamuotoisen kokoelman erilaisia kuvia, videoita, tekstejä, projekteja, kollaaseja tai mitä vain, joka kuvastaa itseäsi ja/tai visiotasi siitä, millaista on kiinnostavaa viestintä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Simo Rissanen
Pääsihteeri, Demarinuoret
simo.rissanen@demarinuoret.fi
050 466 9003