Sosialidemokraattiset Nuoret ry etsii joukkoonsa

VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Innostutko kaikesta uudesta?
Toivotko työtä, jossa voit oppia uutta ja toteuttaa itseäsi?
Haluatko muuttaa maailmaa viestinnällä?
Tule meille viestintäsuunnittelijaksi!

Viestintäsuunnittelija vastaa Demarinuorten viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Työhön kuuluu mm. järjestön sisäinen ja ulkoinen viestintä, Lippu-lehden toimitussihteerinä toimiminen, liiton tapahtumien käytännön järjestelyjä sekä muita pääsihteerin määräämiä tehtäviä.

Edellytämme valittavalta viestinnällistä visiota, hyvää visuaalista silmää, halua oppia, virheetöntä ja sujuvaa suomen kielen taitoa, sosialidemokraattista arvomaailmaa sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi luemme nuorten maailmankuvan tuntemuksen ja kyvyn omaksua erilaisia ohjelmistoja erityisesti kuvien ja videoiden käsittelyyn liittyen.

Toivomme viestintäsuunnittelijan aloittavan 3.4. tai sopimuksen mukaan myöhemmin. Tehtävässä noudatetaan Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n ja JTL ry:n välistä työehtosopimusta. Viestintäsuunnittelijan tehtävä sijoittuu järjestön palkkaluokkaan 27 ja peruspalkka on 2114,66€ kuukaudessa.

Hakemukset tehtävään pyydetään toimittamaan sähköisesti 15.3.2017 klo 23:59 mennessä pääsihteeri Elisa Selinummelle osoitteeseen paasihteeri@demarinuoret.fi. Haastattelut järjestetään pääasiassa 22.3. Työhakemukset käsitellään anonyymisti siten, että niistä poistetaan ennen haastateltavien valitsemista nimi, osoite, ikä, sukupuoli, siviilisääty, perhetiedot, kansalaisuus, äidinkieli ja syntymäpaikka.

Työhakemuksen ja ansioluettelon lisäksi toivomme sinun liittävän mukaan täysin vapaamuotoisen kokoelman erilaisia kuvia, videoita, tekstejä, projekteja, kollaaseja tai mitä vain, joka kuvastaa itseäsi ja/tai visiotasi siitä, millaista on kiinnostavaa viestintä.