Demarinuoret onnittelee lämpimästi SDP:n uutta puheenjohtajaa Antti Rinnettä. Nuorisoliitto toivoo, että puolue lähtee Seinäjoen puoluekokouksesta yhtenäisenä ja vahvana kansanliikkeenä, joka katsoo tulevaisuuteen luottavaisin mielin. SDP on aina ollut yhteiskuntaa uudistava voima, ja sellaisena sen kuuluu pysyä jatkossakin.

– Meidän on nyt katsottava yhdessä eteenpäin ja rakennettava uutta luottamuksen ilmapiiriä. Avoimuus ja keskinäinen luottamus ovat ehdottomia edellytyksiä kansanliikkeemme menestykselle. Keskustelu on hyvästä, mutta nyt ne kaikkein terävimmät miekat on syytä laskea alas ja ryhmittyä yhteisen tavoitteen taakse, linjaa Demarinuorten puheenjohtaja Joona Räsänen.

Demarinuoret toivoo, että puoluekokouksen valitsema puheenjohtajisto tuo puolueeseen uutta innostusta, rohkeutta ja tulevaisuudenuskoa. Sosialidemokraattisessa liikkeessä on oltava kaikille tilaa, sillä ainoastaan saumattomalla yhteispelillä saavutetaan parhaat tulokset.

– Puoluekokouksen jälkeen onkin tärkeintä, että kokoamme joukot yhteen ja lähdemme yhtenäisenä puolueena tavoittelemaan parempaa Suomea ja Eurooppaa. Vain yhtenäinen puolue voi pärjätä tulevissa vaaleissa. Suurimmat voitot eivät milloinkaan ole yhdestä ihmisestä riippuvaisia, eikä niitä ikinä saavuteta yksin. Jokaista meitä tarvitaan, päättää puheenjohtaja Räsänen.

 

Lisätiedot:

Joona Räsänen
puheenjohtaja

050 547 5590
joona.rasanen(a)demarinuoret.fi